Automaatin hinaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 1.6.2005.

  1. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Jos ykkönen toimii, niin miksi hinata? Helpompi lienee ajaa...??
    Kuitenkin hinauksessa nopeus korkeintaan (lain mukaan) 60 km/h.
    Jos ei ykkösellä viitsi/ halua ajaa, niin traileri tai muu lavakuljetus oikea ratkaisu... Tai en tiedä oikeasta, mutta niin pääsee nopeammin (80 km /h).
     
  2. raggar

    raggar Gearhead

    Jos kone ja loota pyörii niin voi hinata pykälä päällä. On tullu pari kertaa tehtyä noin, olisko ollu pumppuvika kummallakin kerralla. Eli ite moottorissa ei ollu vikaa.

    Ja jos moottoria pystyy käyttämään nii voihan sillonkin hinata kartaani paikoillaan, koska lootan öljypumppukin pyörii silloin. Ellei sitten kytkin oo kajahtanu niin pahasti ettei koneen ja askin välillä oo yhteyttä!

    Tässä talavella näin semmosen linjuri-auton mitä ol hinattu 50 km kartaani ja vetarit paikallaan. Loota ei ollu kerenny menemään ihan paskaks, mutta tarpeeks huonoksi jotta tulipahan autoon tehasuus aski. Pääakselilta mäni kaikki laakerit ja kun sisäkoolit rupes pyörimään, meni sitte akselikin vituiks.
     

Kerro tästä muillekin!