Auton kuljetus Saksaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Rivieraruisaaja, 13.9.2013.

  1. Rivieraruisaaja

    Rivieraruisaaja 1st gear

    Olisko kellään hyviä vinkkejä edullisesta ja luotettavasta (voiko olla samassa lauseessa?) tekijästä joka kiikuttaisi auton eteläiseen Saksaan? Luulisi että kun sieltä päin tulee koko ajan autokuljetusta tänne, niin pakko niiden on mennä tyhjänä toiseen suuntaan!

    Vinkkejä kiitollisena ottaa vastaan hän.
     
  2. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

  3. Jamu

    Jamu 1st gear

  4. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Itse käytin tämä firmaa. Erittäin asiallista ja luotettavaa toimintaa. Voin suositella 10+

    http://www.transjack.fi/

    Btw. Ei nuo autonkuljetusrekat tyhjänä sinne mene, vaan ajat täysi kuormia myös Saksaan päin. Lähinnä noihin isoihin satamakaupunkeihin: Hampuri, Amsterdam tms. Voi olla että lisää hintaa huomattavasti, kun pitää saada etelä-Saksaan. Pohjois-Saksaan oma kuljetukseni oli niin "halpa" ettei olisi ollut mitään järkeä lähteä itse viemään.
     

Kerro tästä muillekin!