Auton merkkien poisto.. uhm

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kuutio440, 11.3.2006.

  1. kuutio440

    kuutio440 1st gear

    Kertokaapas mikä on paras tapa poistaa autosta "malli" "tyyppi" "merkki" merkit... Ei nyt ihan jenkkeihin liittyvää mutta kummiskin.. tuli tossa hankkittua 3.0 V6 Saab käyttikseks.. ja pitäis konepelliltä ja takaluukusta poistaa merkit.

    Eikö nämä ole ihan jonkinlaisella liimalla kiinni? Mikä paras keino irroittaa merkit jätttämättä pahempia jälkiä?! Kertokaa ihmeeessä..
     
  2. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Aika usein nuo teksti merkit ovat kiinni paksulla kaksipuolisella teipillä, joten ne lähtee suht hellävaraisesti "sahaamalla" vaikka siimalla, tahi miggi-langalla. Jäljelle jäänyt teippi/liima lähtee aikas hyvin ja vaivattomasti WD-40.sen avulla liuotellen :D Hyvänä apuna tuossa hommassa voi olla myöskin kuumailmapuhallin ja maltti, varovasti lämmitellen nuo saa myöskin aika hyvin lähtemään, varsinkin pelkällä liimalla kiinni olevat :) Tosin, voihan niissä merkeissä olla myöskin tappi kiinnitys, joten merkin alle peltiin jää reikä, mutta kokeilemalla ja tutkimallahan se selviää :lol:
     
  3. chevystw

    chevystw 1st gear

    Lähtee siististi kun lämmittää vähän ja varovasti vääntää jollain irti. En suosittele miggilankaa, se kun tahtoo jättää jäljen jos eksyy liian syvälle. Esim. hyvin teipatulla meisselinkärjellä auttaa reunasta ja lopun jo vääntää sormilla. Sitten vaan vaikka biltemasta tarranpoisto-kumilaikka ja sillä liimat pois. Vähän puleeraustahnaa ja avot!

    Noista merkkien kiinnityksestä voisin 99% varmuudella sanoa että konepellin merkki on tappikiinnityksellä. Takaluukun merkit liimalla. Vaikka ei sitä koskaan tiedä, oli 99 saabin luukussa vasemmalla puolella tapeilla ja oikealla liimalla :poff:
     
  4. wildchild

    wildchild 1st gear

    Joo,semmonen kumilaikka on hyvä peli poistamaan tarranjämät!
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mulla on hyviä kokemuksia moran veitsestä, puisesta paistinlastasta ja ruokaöljystä noissa hommissa.
     
  6. Hoppa 1

    Hoppa 1 1st gear

    Lämmittämisen voi hoitaa myös kuumalla vedellä, varmempi kuin kuumailmapuhallin jolla voi liikaa lämmittämälla pilata maalausta. :eek:
     
  7. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Vähän hellempi kuumailmapuhallin = hiustenkuivaaja
     

Kerro tästä muillekin!