Auton osto Ruotista varaosiksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja JouniK, 25.9.2022.

 1. JouniK

  JouniK Gearhead

  Millainen homma mahtaa olla Ruotsissa rekisterissä olevan auton ostaminen Suomeen varaosiksi? Jossain oli juttua, että pakko rekisteröidä Suomessa, jotta saa pois Ruotsin rekisteristä. Vai riittäkö vaan tullaustodistus? Kokemuksia?

  J
   
 2. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Kun sain oman Matadorin kotiin, niin kirjoitin myyjälle paikalliselle Vägvärketille annettavaksi lausunnon, ettei auto enää koskaan palaa Ruotsiin. Vapaa muotoinen paperi, jossa oli auto yksilöity ja sen tuleva säilytysosoite. Kilvet jäi silloin tänne lähtessä myyjälle Moraan.
   
  JouniK tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!