Auton säilytyspaikkojen vettyminen..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja lucifer74, 17.11.2014.

  1. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Tuli tehtyä "pikkunen" moka ja maasturilaavun kaadot jäi korjaamatta ennekuin kaivuri lähti ja nyt jeeppien alla on pahimmilaan 25cm vettä!

    Eli tietääpä mitä touhuaa lapion kera lähipäivät..

    Onkos muille käynyt vastaavaa? Siis tulva talliin tms ja miten nopeasti norjankromi on iskenyt?

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 613&type=1

    edit: Tarvii ottaa uus voto ja upata johonki mistä näkyy.. Mikä olis hyvä varastopaikka kuville?
     
  2. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    On muuten varsin hitech katos.. :lol:
    No, asiaan.. Mun tontilla(pihamaalla) ei vesi pysy, mutta ei se kaukana pinnasta ole.
    Tuppaa autot vajoamaan keväisin tonttiin sen vettyessä. Riippumatta onko katoksessa vai taivasalla. :wc:
     
  3. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Onko tossa maasturilaavussa kaksi "seinää" tuota maavallia? Voi olla aika kostea loukku joka tapauksessa, vaikka saisit noi sadevedet valumaan pois. No kannattaa se silti kaivaa niin että vesi ei kerry ja sitten jotain sepeliä/soraa autojen alustaks eikä mutaa.
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Kuva on kuin jossain Krasnouralskin takaa otettu :rotfl:

    Mulla on sikäli hieman sama tilanne että kahdella sivulla on tosiaan maavalli, ja koko höskä on niin matala että soraa ei juuri voi lisätä pohjalle korottamatta kattoa.

    Ratkaisuna on toiminut ojat kaikin puolin että pysyy kuivana, ja mettää kaadettu riittävästi että pääsee aurinko paistaan. Lumet joutuu lapparoimaan katolta pari kertaa/talvi. On se toistaiseksi ajanut asiansa.
     
  5. juko7

    juko7 Double Gearhead

    No tuossa nyt onneksi on vain katos kyseessä, kunhan ei seiniä laita niin ehkei tuo oleellisesti muuta ulkosäilytystä huonompi ole kun ilma kiertää?
     
  6. passerby

    passerby Gearhead

    ainaki on semmoset ku Photobucket ja Imageshack. ne on englanninkielisiä tosin. joku muu voi tietää suomenkielisiä sivuja mihin saa valokuvia.
     
  7. Ite käytän imgur.com -sivua yksittäisten kuvien kanssa. Ei tartte rekkautua, ja on helppo vaikka onkin englanniksi. Siellä ovat sitten ja pysyvät.
     

Kerro tästä muillekin!