Autonlaseja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja julang, 11.9.2007.

  1. julang

    julang 1st gear

    Laittakaas muutama hyvä firma missä on kattava tarjonta USA autojen laseihin?
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Usein kysyttyyn yleinen vastaus:
    Kuttilan Autolasi. Jos ei heti löydy sopivaa, niin ne tekee sen kohta.
     
  3. Piru

    Piru 1st gear

    Onko kukaan ostanut lähiaikoina kuttilasta -80 lukulaisen GM farmariin tuulasia, tai jostain muualta, paljonko kustansi?olis varmaan ensi katsastukseen vaihdon paikka.
     
  4. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Soittaa ja kysyy sieltä Kuttilasta,prkle
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Pilkingtonilla GM-farmin lasi muistaakseni jotain parin sadan euron luokkaa, tosin eivät vissiin harrasta suoramyyntiä...
     
  6. julang

    julang 1st gear

    Soittein ja kyselin. Tuulilasi löytyy mutta ovi, sivu ja takalaseja ei ole saatavilla.
    Autona Dodge Ram 7/2003 ja uudemmat. Kiitos lainsäädännön. On oltava E-leimalla. :p Eli ansi merkityt lasit ei kelpaa Suomessa?
     
  7. Piru

    Piru 1st gear

    Enkä prkle soita!kun ei ole akuuttia ja varmaa tarvetta, sponssaako kuttila vai mistä moinen tyrkytys :rotfl: ...Kiinnosti lähinnä tietää saako muualta, kun kuttilassa teettämällä(maksaa kait enemmän kun 200e?), mutta muotoilin kysymyksen kiireessä pertsiilleen.
     
  8. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No minulle ei ole Kuttila mitään sponsoroinut (eikä edes laittanut kuin yhteen vehkeeseen tuulilasin. Ainoa syy miksei ole enempään laittanut perustuu siihen että muita on lähempänä.)
    Mutta seuraavan tuulilasin taas taidan sieltä ottaa, kun saa sitten antennin lasin sisään piilotettuna ettei tarvitse peltiin piiskaa pystyttää.
    Sen perusteella vaan suosittelen "ongelmalaseihin" sitä, koska olen kuullut monilta että on saaneet. Ja itsellekin käydessä tuli sellainen vaikutelma että palvelu pelaa...
     
  9. HÖTSÖ

    HÖTSÖ Gearhead

    Laseja

    Monaco -75 tuulilasi maksoi Kuttilassa 195ekee,. hain Paneliasta 185ekee ja oli Kuttilan tekemä
     
  10. martiar

    martiar 1st gear

    Jos noin uusi auto niin joko unohda rekistöröinti tai teetä lasit suomessa .... ja varmasti ei ole halpoja .... harmi vaan että on tollainen ongelma ....

    AM-Racing
     

Kerro tästä muillekin!