Bel Airit & Impalat harvassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 27.7.2005.

  1. idiot

    idiot Gearhead

  2. arskamatti

    arskamatti 1st gear

    nonii kaikki letukoiden suojeliat, kerran toisten tekemiset huolettaa niin ostakaa minulta pari -60 letukkaa niin ei tarvii viikonloppuna lähtee osina myymään.....:)
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Joka kerta kun mainitaan samassa lauseessa Kristiinankaupunki ja Chevrolet ilmestyy joku uusi nimimerkki puolustelemaan suomiletukoiden purkamista ja myymistä. Olisko vielä samat kielioppivirheetkin kommenteissa? :rotfl: :poff:
     
  4. hapa58

    hapa58 Gearhead

    Ensin hankitaan harraste auto, merkillä ei niin väliä. Ajetaan se ensimmäinen kesä ,syksyn tullen alkaa hiilitön auton purku mielessä futuristinen custom,katuraketti tai muu innovaatio.Tulee talvi ehkä väliaikainen raha pula, no myydään kone autoonhan tulee kireämpi voimalaite. Samaan syssyyn kaupataan sisus , erillis penkithän siihen tulee . Perä joutaa menemään Fordin 9 tai hiacen vastaava siihen pultataan. Nyt on enään kiinnostuksen loppuminen jäljellä tulee joku ja roudaa loppu läjän pois. Laanilla käyneenä aika monesta autosta tarinan kuullut. Tämä ei ollut puolustuspuhe mutta joskus on harrastajillakin peiliin katsomisen paikka. Sitä paitsi meitin -58 ei liikkuisi ilman paikan elin luovutuksia. Auto on rantautunut vuonna -86 ,sehän on Suomi letukka. :lol: Hyvää rakentamis ja kunnostamis fiiliksiä kaikille ,ps ( mikä pultataan irti pultataan myös kiinni)
     
  5. Ricu187

    Ricu187 1st gear

    hapa58, joo yllättävän tuttu ilmiö tuntuu olevan. Vaikeuttaa sen raadon pelastajanki työtä aika lailla kun kaikki irtiotettava on kaupattu :soosoo:

    toisaalta noi irtoo yleensä aika halvalla
     
  6. v-v

    v-v Gearhead

    Mutta mutta, onhan sitä kautta kulkenut huonompi kuntoisiakin purkamatta. Ainakin tarinan mukaan tuo oma SS on kiertänyt sielläkin.
     
  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Joo nää on just niitä saat..... savolaisia jotka kunnon tarjouksenkin saadessaan vastaa "eipähän tuo ota eikä annakaan tuolla"... :mad:
    Kun ois lotto voittaja niin ois hauska kattoo paljonko sekin rovi lopulta maksais???[/quote]


    tää on toinen vaihtoehto. märätetään hienot pilkkahintaan viime laman päällä ollessa ostetut heinikkoon silkkaa ttumaisuuttaan... :argue: :soosoo: :mad: :poff: :poff:
     
  8. jesmin1

    jesmin1 1st gear

    Joo siihenkin paikkaan/myyjään liittyy aika erikoinen tarina mistä auton sillon ostin.. auto siis oli suomikilvissä ja seissyt n. 20 vuotta metsässä oli aivan sammaleessa ja vihreä kun hain sen sieltä. Mutta enempää en viitsi myyjästä kertoa kun alatte kuitenkin sitäkin haukkumaan täälä tyyliin: Miksi oli seisottanut, Joku sekopää.. jne jne. Minulta auto meni helsinkiin ja oli jonkunajankuluttua sitten sielläsuunnalla myynnissä ja oliko punaisessa pohjamaalissa koko auto? ainakin takakyljet tms.. Laanillahan tuo ei ole ollut. Tosin laanin omistaja ELI ISÄNI sen minulle neuvoi ja oli mukana kun auto haetiin ja hinta oli senverran halpa että jos hän olisi sen halunnut purkaa olisi varmaan ostanut itse ja purkanut SIIS JOS OLISI HALUNNUT.. HYVÄ ETTÄ AUTO VALMISTUU LUIN TUOSTA YLEMPÄÄ ETTÄ OLIT JO SILLÄ LENKIN PYÖRÄHTÄNYT JA MAALAUSTA UUPUU..
     
  9. jesmin1

    jesmin1 1st gear

    Ja kaikki pelastajat onhan mulla toi -63 bel-air tossa nettiautossa myytävänä pelastakaahan pois! Tosin sehän on pohjamaalissa mikä on aivan kamalaa ja sehän on katsastettukin siitäkin oli joku epäillyt että eihän se mitään todista jos auto katsastettu on.. aika erikoista ei ne yleensä mitään helpoimpia ukkoja ne katsastusmiehet ole.. ja siinähän on uudet sähkötkin vai onko? uudet jarruputket/letkut ja pääsylinteri vai onkohan kuitenkaan?? uusi virtalukko vai onkohan? Näitäkin oli epäilty.. runko varmaan poikki vai onkohan?? olihan siinä -65 biscaynessakin runko poikki niin tässäkin varmaan on.. eikö niin.. tosin biscaynen runko taisi olla revennyt yläpuolelta eli se oli rungon ja korinvälissä piilossa ainakaan katsastusmies ei huomannut enkä minä vaikka ihmettelinkin montuissa kuuluvaa kolahdusta ja sitä takapäätä monesti tutkin.. Ja eiköhän nuo luettelemani asiat pysty tarkistamaan jos autoa tulee katsomaan onko uusi pääsylinteri jarruputket sähköt jne.. Ja kone ja laatikkokin varmaan aivan loppu.. No isä ainakin heittää siihen kärryn perään ja ajaa 250 km sinne Teivoon. TOTUUSHAN ON SE ETTÄ IHMISLUONTO ON TÄMÄ 4900E PITÄIS SAADA 2D HT IMPALA TAI AINAKIN 4D HT EIHÄN NELIOVITOLPASTA TOLLASIA SUMMIA VOI MAKSAA VAAN SE PITÄÄ OLLA SE PERUS 2000-3000E. AUTO ON JUURI KATSASTETTU JA AJOSSA JOKAPÄIVÄ JA SITTEN ITKETÄÄN TÄÄLÄ JOTAIN KORINRAATOJA MISSÄ EI ALUPERINKÄÄN OLE OLLUT PURETTAESSA KUIN PUOLET OSISTA TALLESSA. KYSYMYS MIKSI 2000E ARVOISENA PIDETÄÄN EHJÄÄ JA KORINRAADOT JOISTA MYYDÄÄN OSIA OVAT AINAKIN ERÄIDEN KESKUSTELUISSA KULTAAKIN KALLIIMPIA??? NO AINAHA VANHA LETUKKA SILTI OTTAJANSA LÖYTÄÄ EI SIIHEN NÄITÄ IHMETTELIJÖITÄ TARVITA JOIDENMIELESTÄ KATSASTUSKIN ON EPÄILYTTÄVÄ ASIA.
     
  10. vani75

    vani75 2nd gear

    imput

    menkää väittelee sille kuuluvalle topicille prkl :mad:
    (väittely,pilkunnussiminen,päteminen)=tylsä elämä!!!! :rotfl:
     
  11. v-v

    v-v Gearhead


    Laitteles mulle vaikka yv:llä juttua auton haku reissusta ja muutenkin... oman auton seikkailut kiinnostaa
     
  12. BSW 69

    BSW 69 Gearhead


    Liittyykö auton noutu tarina Turun lähistölle, jos niin ni hyvä et vielä on hengssä....
     
  13. v-v

    v-v Gearhead

    Turussa oleillu ja turkuun -88 tullut, osaatko kertoa autosta?
     
  14. jesmin1

    jesmin1 1st gear

    Joo sieltäpäi se tuli haettua ja ilmeisesti aika aktiivinenkin harrastaja oli tämä kyseinen myyjä ollut aikoinaan siellä Turunseudulla..
     
  15. v-v

    v-v Gearhead

    Joskus soitteli tälle kyseiselle herrasmiehelle :D paljon oli juttua
     
  16. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Asiasta kuudenteeen,oli aika hätkähdyttävä näky toissa päivänä pienessä Turkkilaisessa kaupungissa kun taksijonossa oli rellujen ja fiudejen joukossa 66 Impala taksina :eek:
    Arvatkaa millä mentiin takaisin hotellille...
     
  17. jesmin1

    jesmin1 1st gear

    Nimimerkille v-v. Joo elikkäs kerron nyt sen mitä muistan siitä varmaan tulee nyt tänätalvena kuluneeksi 6 vuotta kun auton kävin hakemassa ja vetoautohan oli pirteimmästä päästä eli 200 diesel -87 mersu siinä isohko traileri ja takastulomatkalla vielä impalakin eli painoa oli jonkinverran ja koko matka takaspäin max. 3 vaihteella ja 70-80km/h vauhtia alko jo tottumaan siihen moottorin huutamiseenkin :D Tämä kyseinen isäntä asustelee n. 40km turun keskustasta asuntovaunussa ja ihan keskellä metsää alue on aidattu ja eristetty kuin sotatantere konsanaan ja tonttia kiertää 2 n. hevosenkokoista koiraa (kilttejä tosin olivat). Tontilla on vielä jäljellä ainakin chevrolet bel-air -59 hänen mukaansa entinen poliisiauto jostainpäinsuomea väriltään tummansininen, chevrolet apache -60, sekä iso liuta chevy kakkosia, scottsdaleja jne jne.. Tämän sinun autosi hän oli ostanut ihan 80 luvun lopussa tai -90 luvun alkuvuosina Turun kaupungin pitämästä huutokaupasta auto oli seissyt turunkeskustassa hylättynä pitkät ajat ja se oli hinautettu kaupunginvarikolle jossa seissyt jonkinaikaa ja sieltä hän oli impalan saanut ostaa. Hänellä impala oli sitten seissyt noin 13 vuotta siellä metsässä ja sieltä sitten mutkienkautta tuli isäni tietoon ja hän neuvoi sen minulle ja ostin kyseisen auton ja impala pääsi metsänsiimeksestä takas ihmistenilmoille. Mulla on muutamia valokuviakin kun auto seisoo minun pihassani "löytökunnossa"jos lähetät minulle muutaman kuvan nykykunnossa niin kopioin sinulle skannerilla valokuvistani kuvat ja lähetän sinulle. Riku Aaltola Koskipolku 7 64300 Lapväärtti. 040-7474370
     
  18. v-v

    v-v Gearhead

    Onnistuusko s.posti yhteys? muistelisin että 2005 näi ensimmäisen ilmoituksen tästä autosta, yhdellä hämärällä kuvalla varustettu lyhyt ilmoitus, olin silloin aikeissa ostaa, soittelinkin niin myyjä sanoi että oli juuri menny.
     
  19. jesmin1

    jesmin1 1st gear

  20. v-v

    v-v Gearhead

    sait postia
     

Kerro tästä muillekin!