Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. fisu

    fisu Gearhead

    no jos oktaanit piisaa valmistajan mukaan ni anna mennä, muistat vaan ostaa sen isommalta asemalta jossa maanalaiset säiliöt ni ei tuu vettä eikä muutakaan tuubaa mukana ;)
     
  2. neutral

    neutral 1st gear

    Piisaa toyotassa. Nordic:lta ostelen. Jossain oli juttua että venäjän 92 vastaa suomen 95:sta ja venäjän 95 suomen 98:sta. Tietty etanolia ei oo, onneksi..
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Riippuu pirun paljon autostakin. Tuo nykynen buick 307 ei kyllä pirulauta tunnu käyvän hyvin millään 92okt rajan takana eikä joka aseman 95sellakaan. Suomalaisella 98:lla toimi hyvin.

    Jälkikäyntiä kovasti lyö ja ne tulpat...
     
  4. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Kulttuuriviisumin väärinkäytöstä on sakotettu Niiralassakin, ainakin keväällä. Bisnesviisumilla ei tarvitse olla niin pitkään mutta kulttuuria ei voi harrastaa vartissa...
     
  5. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tuossa ihmeteltiin, että mikähän viisumi meillä on. Aiemmin on ollut turistiviisumi, bisnesviisumi ja kulttuuriviisumi.

    nyt siinä kohdassa lukee jotain ihmeellistä eikä isäukon venäläinen tyttöystäväkään osannut selittää, että mitä se tarkoittaa. Enkä nyt itse taas muista mitä siinä lukee. Täytyy palata aiheeseen myöhemmin ja kysellä tietääkö joku täällä.

    Viipurissa eilen 95 oktaaninen 30,30rpl/litra, Svetogorskin aseman vaihtokursilla laskettuna siis 0,77€/litra. 1€=39rpl
    Edelleenkään ei kannata kerran viikossa täältä asti tankkaamaan ajella. :lol:
     
  6. Potakka

    Potakka 1st gear

    Miksi nimimerkki HUPSUTI on rekisteröitynyt tänne vain kertoakseen sakotuksesta Venäjällä? Eli olisiko tuubaa...

    Tuossa ote forumin käyttäjätiedoista:

    Käyttäjätunnus:
    hupsuti
    Arvonimi:
    Tulokas
    Ryhmät:

    Lisää kaveriksi

    Lisää vihamieheksi

    Yhteystiedot käyttäjälle hupsuti

    Yksityisviesti:
    Lähetä yksityisviesti

    Tilastot

    Rekisteröitynyt:
    16.08.2012 14:20
    Viimeisin käynti:
    16.08.2012 20:52
    Viestejä yhteensä:
    2 | Etsi käyttäjän viesteistä
    (0.00% kaikista viesteistä / 0.06 viestiä päivässä)
     
  7. 440 SIX PACK

    440 SIX PACK Gearhead

    Ei ainakaan svetossa kukaan ole sakotellu kävi miten nopeesti kävi enkä ole keltään kuullut että ylimääräsestä bensastakaan venäjällä olisivat täällä nurisseet olen kulkenut tuosta sveton rajasta vuodesta-92 ja ainoot olivat 10v takaperin niin sanotut piha pojat jotka pummas millon juomista millon suklaata.
     
  8. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Nyt oli joku päivä taaksepäin kävelyttäneet jonkun 13 litran takia takaisin vajuttamaan. Auto piti jättää tulliin. En tiedä oliko 13 litraa yhteensä vaiko yli sallitun.
    Tänään taas ei katsottu ollenkaan kanistereita. Sitä pientä mustaa koiraa olisi kyllä kiinnostanut...
    Vaan onpa kallista jo bensa, Ekotrans 35,40, Nordic 34,70 ja Aris 34,00.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Huijui. Diesel tovi sitten 30,90.
     
  10. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Jollain oli tänään Nissan Terrano 300 litran tankilla. Kuulemma USA-tuontimalli.
    Puikkolassa asti käymällä saa tupakkakartongin samaan rahaan kuin mitä rajalla tankkaamalla. Eikä niitä kannuja tutkittu nytkään, itse en tosin nähnyt kun oli matkustajana (passi pitää saada täyteen leimoja).
     
  11. neutral

    neutral 1st gear

    Olen käynyt nyt noin 20X värtsilässä alkaen kesäkuun alussa. Yhden kerran on heilauttaneet kannua ja silloinkaan ei edes nostettu, vähän kun läikähti eli 20l astia ei ollu täynnä niin kelpasi. Enkä ole nähnyt kenenkään lähteneen palauttamaan ylimääräistä vai eikö ole kohdalle sattunut.

    Viimeksi otin arikselta bensan, ekaa kertaa (yleensä nordicilta) ja niin vaan alko auto hienokseltaan nyhtämään pienillä kierroksilla...
     
  12. yingjian

    yingjian 1st gear

    Tämä laadukas 49cc Gas Powered Mini Dirt Pocket Bike on pienempi, kevyempi ja halvempi. nämä mini moottoripyörät ovat ehdottomasti iso leluja. Meidän mini moottoripyörät täysillä suorittaa. Olitpa aloittelija yrittää parantaa ratsastus taitoja tai kokenut kilpailija, Mini Pocket bike non-stop jännitystä. rahtivapaa + 246,25 dollari, mucg parempi kuin sinun, älä missaa: http://urlen.dk/8y
     
  13. 3191699

    3191699 1st gear

    Erilainen tankkausreissu

    Kävin eilen Värtsilässä tankilla ja pois tullessa volvon virtalukko teki stopin Venäjän tullissa. Avain kääntyi pelkästään 1:s asentoon saakka.
    Auto oli tietenkin jonon viimeisenä, joten jouduin työntämään auton tullimiesten tarkastukseen (sain apuja viereisestä jonosta). Sen jälkeen työnsin auton kuljettajan papereiden tarkastuspisteelle, josta matka jatkui työnnellen vielä puomin toiselle puolelle.
    Täytyy sanoa että kyllä löytyy avuliasta porukkaa ihan näin ei harrasteautollekin, koska kolmen autokunnan porukkaa oli selvittämässä volvon vikaa ja hinausapuakin tarjottiin. Volvosta ei vaan löytynyt hinaus-silmukkaa keulasta, eikä muutakaan "järkevää paikkaa" joten soitin hinauspalvelun hakemaan auton. Hinauspalvelun mies toivoi josko auton saisin jotenkin Suomen puolelle ennenkuin hän ehtii paikalle. Niinpä työnsimme auton ensin taxfreen pihalle, josta tupakat ja sen jälkeen matka jatkui työntäen Suomen puolelle noin 50m, josta hinuri kävi auton hakemassa.
    Että näin tällä kertaa. Moniko on työntänyt auton suomeen? Tai no auton ja auton... kulkuneuvon :oops:
     
  14. TuomasC

    TuomasC 1st gear

    Millainen on tuo bensan laatu Venäjällä? Laatu on varmasti 10 vuodessa parantunut huimasti mutta mikä tilanne tänä päivänä? Itse menisin mielelläni yli Nuijamaalta ja Rätjärvelle. Kommentteja kyseisestä paikasta?
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Kuten täällä puhuttu niin yleisesti oikein hyvää, ja komiaa.

    Poikkeuksia löytyy kuten oma ex buikkini joka ei edes ysivitosella käynyt kun oli jälkikäyntiä sun muuta kakomista.

    Muut n. 10 eri autoa on toiminu ja mitä nyt ne pari venäläistä jotka ajelee sillä bensalla.
     
  16. neutral

    neutral 1st gear

    Heh, starletin akku kypsähti venäjän tullin jonossa tänään. Kun useamman kerran siirsin autoa ja sammutin niin hädintuskin pääsin läpi tullista. . Piti tyytyä käymään Ariksella ja kiiruusti takaisin että kerkesi motonetistä hakea uuden akun kun huomenna pitää taas toyotan olla ajokunnossa.. Eikä akku oo oireillut mitenkään mutta niinp nuo nykyakut taitaa olla että kerralla nyykähtävät.

    Arikselta oli 92 loppu niin otin sitten 95:sta. Se pieni nyhtäminen joka edellisellä tankilla tuli loppui nyt.. Kumma ku kyselin ale korttia niin nietua vaan tuli vastaukseksi.
     
  17. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Onhan noita työnnelty. Bemusta räjähti ylävesiletku ryssän tulliin mennessä. Onneks oli ilmastointitapea mukana. Cougar hyytynyt akun takia ainakin sen 10 kertaa. Syy ollut helvetilliset jonot ja kuuma kesäpäivä ni ei voi pitää käynnissä ja sitten loppuu virta jossain vaiheessa=katos katos venäjän tullissa..
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onneks tuolla auttavaista porukkaa ja monella köysiä ym. Tuntuu siltä että mieluummin tuonne auto hajoaa kun mihin vaan Suomen pääteistä, tuskin tulee niin nopeasti apua...
     
  19. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Totta. Jopa keskellä yötä saa työntö-, hinaus- tai virta-apua suurempia kyselemättä.
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!