Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. Putte

    Putte 1st gear

  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kumpa kaikki ajattelis noin niin olis rauhallista käydä rajalla :D
     
  3. neutral

    neutral 1st gear

    Mikähän tämä mainittu "yksi asema" on? Tiedän minäkin yhden avensiksen vm-04 johon on nyt pitänyt äsken tulpat vaihtaa 10t km jälkeen ja oireet nuo. Venäjän bensalla ajettu..
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mulla oireet alko ekotranssilla mutta vaikka nordicillakin tankkasin niin ei auttanut.
     
  5. neutral

    neutral 1st gear

    Kaveri soitti äsken ja kertoi että isot pojat on sanoneet että tulpat syövä bensa ois Nordic aseman bensaa.
     
  6. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Nordicilla oli luiskahtanut dieseliä bensan sekaan juhannuksen tienoilla, työkaverin kolopallo pysähtyi sen takia. Tarkistin tulpat äsken, hyvin tummaa ruskeutta on nähtävissä. Toisinaan on kyllä hyvin pientä nihkeyttä ollut. Viimeksi tankkasin Arikselta ja sitä ennen tuolta Nordicilta.
     
  7. 3191699

    3191699 1st gear

    Reginalta Värtsilässä oon tankannu sekä bensa-, että diesel autoani, eikä ongelmia ole minkään auton toiminnassa ollut.
    Se tosin vähän vähän ihmetytti, kun Reginan keskimmäisestä mittarista (oisko ollu no5 mittari) bensaa tankattuani, meni ainetta aiempaa reilummin tankkiin. Samaa sanoi kaverinikin, että saman huomion oli tehnyt. Liekö milloin kalibroitu niitä mittareita???
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mulla meni hehkutulpat diisselistä :lol:

    Pitää toivoo että ei yhteyttä. Alko vaan sopivasti venäjän naftan kanssa starttiongelmat.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Pahin pelko toteutu kun aloin taas miettimään. Auto toimi viikko sitten hyvin suomen naftalla ja sitten ekan ryssänaftan ajoin lisäaineen kanssa sisään kun uusiin vehkeisiin aina lisäaineen lyön ja se on halvempaa rajalla.

    Nyt kun oikeen kelailen niin silloinhan se vähän jo pitkästytti starttia. Seuraavat kaksi tankkia josta toinen nyt lopuillaan alkoi yskintä kylmänä.

    Ekan kerran avasin suodattimen ja varakannun missä samaa tavaraa. Ei jumalauta voiko olla totta. Rikin ja kusen katkunen haju + keltanen väri. Ennen tuo on ollut enempi sini/vihertävän vivahteista ja haju toki on ollut suomen aineesta poikkeava aina.


    Mites muut diisselistit värtsilässä?


    Tuntuu jo ihan sabotaasilta nää mun jutut mutta perkele kun vaan tuntuu olevan jotain häikkää nyt siellä.


    Ihmettelinkin kun pakokaasutkin haisee oudommalta...
     
  10. neutral

    neutral 1st gear

    Kaverit ottanu diisseliä nordicilta ja arikselta. No broblem. Molemmilla vanhat feliciat.
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mullaki kaks vuotta eri vehkeet toiminut mut en jaksa uskoo nyt taas perkele. Haju ja väri vaan oudot. Nordicilta ja ekotranssilta tankkailtu.
     
  12. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    suomen aineista sen verta, että viimeeks värejä tutkiessa gmc:stä otin kesälaatua alkutalvesta pois ja se oli vihreätä enimmäkseen (nesteellä tankattu eniten silloin). nyt otin vanhasta td volvosta suotimen pois ja kaadoin lirut astiaan, se oli vuorostaa kellertävää (shellillä tankattu eniten)

    venäjän diisseliä ku pistin naapurin 565 valmettiin, ni se oli jotenkin pistävän hajuista ja väri oli myöskin outo. mutta diisseliä se kuitenkin kuulemma oli...
     
  13. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Ei minkäänlaisia vikakoodeja löytynyt, onko uudet tojotat niin herkkiä? Ladassakin toimii kuulemma 45% dieseliä bensan seassa. Minä en huomannut kuin pientä nykimistä silloin kesällä kun Nordicilla oli luiskahtanut dieseliä bensasäiliöön ja työkaverilta kilahti se Golfi. 1999 Passatissa tosin toimii 10% dieseliä bensaan sotkettuna, yksi tuttu käytti ilmaiseksi saamansa aineet sillä tavalla.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Pitää vielä tutkiskella asioita...


    Ainakin saakelin rivo haju pakokaasuissakin tulee tuosta. Elättelen toivoa että ois kevyt ilmavuoto joka tuon käynnistyksen hankaloitumisen tekis. Muutenhan on pelannut.
     
  15. JuQ

    JuQ 1st gear

    No on hinnat noussu Ekotrans 95 38 rubl! 92 34rubl.

    Itse tankkaan aina Puikkolan luKoililla, viime aikoina tosin siellä on usein tauko menossa, bensa loppu, oli tänäänkin.. Matkaselässä piti siis käydä. 92 27.4 rublaa.
     
  16. kaasari

    kaasari 3rd gear

    ite kävin tänään taas tankkaamassa rajan takana... vaalimaalta yli. suopuomin lukoililta bensat ostin 31,00 ruplaa litralta oli hinta
     
  17. TuomasC

    TuomasC 1st gear

    Morjesta! Nyt kiinnostaisi saada tietää, millä asemilla kannattaisi käydä tankkaamassa kun menee Nuijamaalta yli? Rättijärvi on ilmeisesti eka mutta miten laatu? Lisäksi olisi hienoa, jos ajo-ohjeita saisi kenties samalla! Onko Viipurin Nesteelle toivoton matka tankkaamaan? Ylipäätään laatuun liittyvät asiat kiinnostaa!!


    Tupe
     
  18. Mr

    Mr 1st gear

    Juustilasta tankannut kymmenen vuotta bensaa. Ei mitään ongelmia. On siinä mäen päällä viimeisen Checkpointin jälkeen kun kanava-alue loppuu. Rättijärveltä olen muutaman kerran tankannut, ei ongelmia mutta tiedän sieltä tankatun kuraa. Tankkeja ja järjestelmää jouduttu puhdistamaan. Ei toimita ajaa Nesteelle asti jos ei ole kylälle muuta asiaa...
    Tienhaaran aseman bensa lähellä Viipuria tuhosi aikoinaan tulpat puolessa vuodessa, enpä ole sen jälkeen asemaa käyttänyt.
     
  19. TuomasC

    TuomasC 1st gear

    Morjesta! Paljon tuosta rättijärveltä on matkaa tuohon Lukoilin huoltoasemalle? Ilmeisesti viipurin viitasta tulee kääntyä ja tien varteen jää lukoil? onko näin?
     
  20. karra

    karra Double Gearhead

    Rättijärveltä on 11 km öljymäelle eli mihin edellisessä viestissä viitattiin ja siitä tulee 10 km Lukoilille. Se jää Viipurin risteyksen jälkeen tien oikealle puolelle, ja heti sen jälkeen on toinen vasemmalla puolella ns moottoritie-setup.

    Komppaan edellistä viestittäjää, Lukoilille ajan jos ostan 98 muuten jään siihen mäelle ellei ole sitten Wiipuriin muuta asiaa...
     

Kerro tästä muillekin!