Bensaa venäjältä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Projektipäällikkö, 22.5.2008.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Ei se vero muutu kalliimmaksi tuokjo sitten yhden litran tai 1000 litraa verollisena. 95E10 polttoainevero on 0.6504 egee litralta aina ja lisäksi tulli laskuttaa vielä arvonlisäveron venäläisen ostohinnan ja polttoaineveron yhteenlasketusta summasta eli tuskin kannattaa verollisena tuoda.
     
  2. tequila

    tequila Gearhead

    Jaahas, tulipa eilen käytyä eka kerran sitten viiteen vuoteen svetossa. Hitaasti se kehitys kulkee ku ei ole 5 vuodessa muuttunut juurikaan mikään, paitsi hinnathan ne on noussut tuollakin. Ihan kuin tiet olisi huonontunut entisestään? Nii ja ne kaikkea mahdollista kerjäävät kakarat on ilmeisesti kasvaneet jo pois kaduilta.
     
  3. Koso

    Koso 1st gear

    Onko kukaan kuullut faktaa että olisivat rajalla Venäjän puolella käännyttäneet kuorma-autoja (siis kuorma-autoksi rekisteröityjä pakettiautoja)takaisin Suomeen? Vihreitä kortteja on ainakin Vaalimaalla tarkastettu ja jos ei ole voimassa niin pikakäänytys takaisin Suomeen. Muutama huhu on liikkeellä että noita kevyt kuorma-autojakin olisi käännytetty henkilöautojen seasta... Onkohan ollut yksittäisen virkailijan virka-intoisuutta vai onko jokin sääntö muuttunut?
     
  4. ajomies

    ajomies Gearhead

    Naapurissa ollaan näiden pykälien muutosten kanssa hyvinkin nopeita ja aktiivisia, kun on kyse vaikeuttavista ja hankaloittavista pykälistä, niillä helpottavilla ja joustavilla pykälillä ei niin kiirettä toimeenpantavaksi. On siellä rajalta pasitettu takaisin milloin minkäkin syyn takia mm. halkeama tuulilasissa, nopeuden rajoittimen tarkistusleima yli vuoden, kun täällä vaaditaan tarkistus joks toinen vuosi. Kun vaan jaksaa ottaa rennosti huumorilla nuo touhut niin pärjää, mutta jos pikkusenkaan alkaa otsasuoni pullistua, ei oo hääppöstä.
     
  5. paja1

    paja1 Double Gearhead

    sunnuntaina päivällä oli autotarkastaja pyytänyt vielä lähtötarkastuksen jälkeen rekisteriotteen g20 vanista ja puoliääneen todennut että "pakettiauto".
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ei ainakaan eilen Vartiuksessa mitään sanottu k-a Suburbanista.
     
  7. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Eilen taas Wärtsilän Reginalta yritin. Meni yhtä äkkiä kiinni vai tuliko rahanlaskenta. Jatkoin melko tyhjällä tankilla Puikkolaan josta reteesti fueelia.
    Oli Reginalla yksi vani ja olds. Molempia naiskuskit ajo.
    Tyttökaupasta tupakkia ja rizzoja :)
     
  8. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Palontie?
    Eroaako siellä käytäntä Niiralasta?
    2 sisäänmenolappua ja normimigraatiot?
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Sama käytäntö on täälläkin.
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mistäs löytyy tähän tietoon halvimmat vuosiviisumit itärajan taakse?
    Varsinaisesti ei bensaa kyllä sieltä haeta mutta tankattua tietysti tulee, jos sattuu tankki tyhjä olemaan.

    Meni heinäkuussa vanhaksi ja sieltä mistä yleensä on otettu, vuosiviisumi maksaa ~150€ ja kun koko porukalle ottaa se tekee sitten 600€.
    Huhuja halvemmistakin paikoista on kyllä kuulunut.
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Joo viisumi hintavertailu tänne,multa meni passi ja viisumi umpeen ja kuukausi menee ainakin kun saa viisumin taas,ja viikko passissa.
     
  12. MustangGT

    MustangGT Gearhead

  13. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Eiks teillä tosiaan ole tärkeempää tekemistä,kun käydä hakemassa(rukoilemassa)bensaa Venäjältä?Voi v..tu mitä porukkaa.
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Sehän se on kun ei oo muuta tekemistä,on talot ja pihat ja autot,ja perhe-elämä kunnossa. Huomenna taas tankkaamaan!:)
     
  15. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Reginalla oli 92 regulaari noussu vähä. Nyt 32.8 RUB ja vihreä lämiskä 470 RUBlaan :)
    Eilen kävin rukoilemassa ja pitänee vkl seuraavan kerran rukoilla :) :D
     
  16. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    ei oo rukoilla tarvinnu,semmoista 250 L tulee kerralla tankissa,laske siitä paljon säästän kerta käynnillä,27000 km tulee jo työ ajoa,huom jenkillä oon ikäni ajanut oli suomi tai neukku bensaa,parhaimmillaan ajoa oli 50-60 tkm vuodessa,täällä on teille oma palsta paljonko ajoja vuoteen jenkillä,kivoja lukuja 426 miehillä ja muillakin tosiharrastajilla,500km,1000km jollain jopa 1500km,nyt kävin utsjoella 10m.6 t ja 460 cid,ei montaa jenkkiä näkynyt yli 2000km matkalla,kajaani oli poikkeus.onhan hienoa kun muskeli tallissa ja sitten essolle mondeolla. :lol:
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead


    :rotfl: :rotfl: Juuri niin.Ihme homma tulla sellaisiin topicceihin antamaan kommenttia joka ei kosketa itseään ollenkaan.Meikäkin tankkaa kahta autoa Venäjällä kuukaudessa 350-500 eurolla,viisumi hinnan saa takaisin melko hätäisesti. :D
     
  18. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Meikäläinen "rukoilemassa"
    [​IMG]
    Laskin just että 5000e oon säästänyt "rukoilemalla" Yritäppä Vallu samaa?!
    Vaikka ei saa "pilkata vallua" niin silti. Siihen vielä tupakit sun muut päälle :rotfl:
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ja taitaa Valtteria vähän kiinnostaa kun kävi kommenttia antamassa:)Mulla ei itsellä ole aikaa selata läpi kaikkia topicceja jotka ei liikuta mua
     
  20. palontie

    palontie Double Gearhead

    Stadissa on sellainen firma kuin russianexpert.Kahden vuoden viisumi 189e,ei paha hinta.Kaksiviikkoo toimitusaika.Sieltä tuli tilattua.
     

Kerro tästä muillekin!