Bensaletku irti - miten?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Holley, 26.7.2012.

  1. Holley

    Holley Gearhead

    Kun on vähintään 10 vuotta paikallaan ollut bensaletku (bensatankin luona) ja siinä sellainen pikaliitos, joka on tarkoitus kai ihan pihdeillä saada auki, niin miten sen oikeasti saa avattua? Tilaa ei ole nykiä eikä nyhtää ja letku nyt ei oikein liiku yhtään mihinkään. On siis putken päällä, joka tulee tankilta. Jos sitä vemputtaa ja vimputtaa, pelkään sen koko putken menevän poikki.
    Puukolla poikki? Pistääkö sitten ylimääräinen bensansuodatin väliin. No kun niitä letkuja näyttää menevän peräti kolme vierekkäin!
    Liekö yksi lähtö, yksi paluu ja yksi niitä bensahöyryjä varten, Buick '87 stw kyseessä.
     
  2. JKF

    JKF Gearhead

    Noi on kyllä perseellisiä hommia. Stw:ssä saattais olla aika helppo tehdä siisti huoltoluukku siihen tankin yläpuolelle niin homma helpottuis huomattavasti.
     
  3. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    No elä nyt mitään luukkuja rupee väsäilee :) Puukolla vaan letku poikki sopivasta paikkaa. Jos ei tarvi olla hirveen kaunis liitos niin sellainen muovinen liitopala väliin kahdella klemmarilla. (tulee vaikka vanhan suodattimen siitä osasta mihin tulee letku kiinni) Tai sitten uus letku pidemmälle matkalle. Ei kannata tosiaan sitä ruostesta lähtöö väännellä poikki, ostattaa koko anturihässäkän.
     
  4. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Mulla on tuosta poikki vääntelystä kokemusta, muttei onneksi tuo anturihässäkä ole hirveän kallis..
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    Joo, päädyin tahoillani tuohon, mitä vanahanaama oli ehdottanut. Katkaisin ne tosiaan keskeltä ja nyt jopa akselinylityskohtiin pääsee jotenkuten, mutta varsinkin irrallisen tankin päässä on helppo operoida. Eikä kai ole ihan kiroilua vaihtaa noita ikivanhoja letkujakaan...
     

Kerro tästä muillekin!