bensatankki vuotaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 13.4.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  mites on mahdollista että bensatankki alkoi vuotamaan kannakkeiden välistä tänään ekaa kertaa heti kun pitkästä aikaa tankkasin tankin täyteen, tosin ei sieltä bensaa ihan tipoittain tule mutta auton alla oli märkä läntti ja tankkikin oli märkä juuri sieltä kannakkeiden kohdalta, vuotoa ei ole ullut kun tankki on ollut vajaa, uusi tankkikin maksaa paljon joten onnistuisko ton vanhan kittaaminen tai hitsaaminen, vai olisko syytä hankkia kokonaan uusi?
   
 2. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Tinaus kai se paras menetelmä olisi, mutta hiekkapuhallus ja sen jälkeen lasikuitukittia/plasticpaddinkia ja maali päälle on myös kestävä ratkaisu.
   
 3. Karva

  Karva Gearhead

  Toinen hyvä ja käytetty konsti on jotta ota pois kunnos pesu ja putsaus kaikesta irto pask.. monta kerrosta harzia päälle, kestää bensan eikä yleensä vuoda ton jälkeen.
  :-o :-o :-o
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vr vro 4/2001 on tee se itse osiossa vuotavan gaso tankin korjaus, siinä laitetaan eka jotain metall ready myrkkyä joka muuttaa ruosteen vaarattomaksi ja sit jotain pinnotetta joka tukkii reijät&estää udelleen ruostumisen
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  mikä voisi olla syynä että tankki alkoi vuotamaan vasta kun se oli täynnä, ajettuani sillä jonkin verran ei vuotoa enää synny
   
 6. Nutlass

  Nutlass Gearhead

  Taitaapi se reikä olla siellä tankin yläosassa...
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  eipä ole reikä yläosassa koska se on ylhäältä ihan kuiva, se on märkä nimenomaan kannakkeiden välistä, siksi ihmettelenkin että se vuotaa vain täynnä mutta ei vajaana
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  joo toi mistä oli juttu v8 niin toimiva systeemi korjasin sillä tankkini....
  siinä on semmoinen ylivoimainen juttu verrattuna noihin muihin et se tekee korjauksen sisäpuolelle eli jos siellä ruostetta niin peittää ne ja sitä ei tarvi löytää sieltä bensansuodattimesta...
  eli käsittely menee siten et vettä-myrkky jolla ruoste pois-vettä-vettä-ja maalin tapainen pinnoite-ja autoon-->ajoa.
  Menee aikaa pari vuorokautta, sillä joka välissä pitää kuivua todella hyvin.

  Bronco II
   
 9. Forvolet

  Forvolet 1st gear

  Tuota sisälle uitettavaa tiivistysainettahan käytetään paljon muutelluissa moottoripyörien tankeissa. Haisee kamalalle, litkun uittaminen kannattaa tehdä ulkotiloissa.

  Kumijalastani alkoi peräkontissa oleva ruosteeton tankki vuotamaan ylä- ja alapuolikkaan sauman kohdalta. Irrotin, huuhtelin, tuuletin ja täytin tankin vedellä. Sulatin puolikkaiden ulkoreunat yhteen tigillä, unohtamatta ulkoreunoissa olevia kiinnitysreikiä. Hyvin on pitänyt, mutta kyseessähän olikin hitsausvika, ei ruoste.
   
 10. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Ei nyt ehkä korjaus, mutta kotiinpääsyä varten väitetään saippuan hätäpaikkaavan bensatankkia. Ilmeisesti ulkoisesti hierottuna vuotokohtaan?
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Täälläkin vuotaa tankki ja ollaan lompakon kanssa vähän yhtämieltä siitä, ettei olisi ihkauudelle oikein tilausta tähän hätään...

  Muistaako kukaan mitä on nimeltään tuo V8:ssa esitelty "korjaussoppa" ja kuinkahan paljon kustantaa?
  Saako sitä kaikkienukkoinliikkeistä, eli lähes mistä vaan, vai tarviiko metsästää kauempaakin?
   
 12. Sumu

  Sumu Gearhead

  Joo-mäntysuopasaippualla joskus korjattiin taunuksen tankki -väliaikaisesta korjauksaesta vaan tuli aika pitkäaikainen...
   
 13. karjalai

  karjalai Gearhead

  Itse on korjaillut laminoimalla eli käyttämällä Derakane-hartsia (kestää paremmin bensaa kuin M105TB) ja lasikuitumattoa. Etuna hitsaukseen on ettei tankkia tarvitse täyttää vedellä.
   
 14. Olds-homo

  Olds-homo 1st gear

  Vanaha kansa on käyttäny ja käyttää vieläkin mäntysuopaa. Helteellä pakkaa vaan sulamaan eli paikan joutuu uusimaan aika usein.

  Kokeilin yhteen etuvetoeskortin tankkiin sikaflexiä. Irtoruosteet teräsharjalla pois ja kittilastalla kaunis ja tasainen kerros sikaa "harsokohdan" päälle. Niin ja rasvat ja pensat pesutinnerillä pois ensin. Hyvä siitä tuli, ei vuotanu ja auto on myyty.
   
 15. Bronco II -89

  Bronco II -89 1st gear

  niin mää korjasin tankin sillä aineella hintaa tuli alta 100€ postikunuineen

  juttu V8 4/2001

  tilasin täältä:
  Mobitive classics
  019-614959
  olisko ollut Porvoossa???
   

Kerro tästä muillekin!