bensiini pumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 16.3.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mistä johtuu että bensiini pumppu pitää kauheaa meteliä. Auto toimii moitteettomasti mutta pumppu pitää kamalaa ininää.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  oisko kato räksis? osta uus, ni loppuu
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  tai sitten pumpun kiinnityksen välistä on otettu kumit pois mitkä estää resonoinnin...
   
 4. Wäiski

  Wäiski Gearhead

  Jos pumppu on aina huutanut kuin oikohöylä, on sinulla luultavasti hieman "ärreempi" versio, jonka kuuluukin huutaa. ...Missä ääntä, siellä voimaa...
   
 5. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Alkuperäiset sähköpumput eivät pidä havaittavaa ääntä kunnossa ollessaan. Sen sijaan joku Holleyn kisapumppu huutaa niin että korviin koskee ihan normaalistikin.
   
 6. Tapi

  Tapi Gearhead

  Itselläni alkoi Bosch-pumppu huutamaan, kun se oli bensapinnan yläpuolella tarpeeksi pitkään. Siirsin sen tankin alle, ja meteli hiljeni, muttei palannut ennalleen (liekö jo rikki).
   
 7. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Sana juttu noitten holley yms. jenkkivehkeiden kanssa, asennus tankin alapuolelle.
   
 8. Tapi

  Tapi Gearhead

  Pumppu on Pösöstä (hyi) jostain 405 GTISUPERTURBOXXL jne jne -mallista. Mittaan lumien lähdettyä bensanpaineet ja totean vasta sitten tappioni..
   

Kerro tästä muillekin!