beretan lämppäri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja hilipatipippaa!, 1.12.2002.

  1. hilipatipippaa!

    hilipatipippaa! 1st gear

    moikkelis! olisiko kellään hyviä vinkkejä? tuli tuossa ostettua tommonen 91 beretta ja hyvähän se on muuten, mut miten sais kaikki lasit pysymään kirkkaina kun aina lähtee joku lasi huurtumaan, jos ei tuulilasi huurru ni sitten sivulasit huurtuu. taka lasissa on kyllä lämmitin, mut ei sitäkään jaksa jatkuvasti porata! onko mitään tehtävissä?
     
  2. makke

    makke 1st gear

    Jos sulla on siinä ilmastointi, niin pidä se päällä. Ilmastointi näet poistaa huurun. Ilmastoiduissa autoissa huurtuu lasit ilmastoimattomia helpommin (syynä höyrystimen tuoma ilmavirran kulun esto).

    Ja toisekseen katso ettei ilmansäätö ole sisäkierrolla. Siis ulkoa tarvii tulla raitista ilmaa.
     

Kerro tästä muillekin!