BIG WHEELS 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HT, 21.4.2008.

  1. MoParMike

    MoParMike 1st gear

    oli kyllä taas loistavasti hoidettu tapahtuma...keli loistava ja tunnelma vielä parempi 8) ....junnu väsähti parin tunnin kävelyn jälkeen mutta siitä huolimati oli kyllä taas hyvä reissu...kiitokset järjestäjille :D
    laitelkaas taas kuvia/video-linkkejä siitä cruisingista kun se jää aina näkemättä livenä...mut onneks on netti :rotfl:
     
  2. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Tässäpä näitä kuvia, yhteensä 336 kappaletta eiliseltä ja tältä päivältä. Videota tulossa cruisingista jahka saan tuolta kameralta purettua. Kamera oli viritettynä Keskuskadulle kumpaankin suuntaan, joten koko letka pitäisi siellä sitten näkyä. Mut nyt ainakin ekaks näitä kuvia 8) -> http://s284.photobucket.com/albums/ll8/ ... ?start=all
     
  3. kustom builder

    kustom builder 1st gear

    .

    Kerrassaan komea tapahtuma ja huikea sää. Jätskinmyyntikojua olisi jo kaivannut helteen keskelle !
     
  4. Kaljanen

    Kaljanen Gearhead

    Jep jep,tapahtuma oli tosi jees,poijatkin tykkäs ja joku pahvibiilikin tehtiin.
    Paraatiajot meni vielä ihan mukavasti ja melkein kotiakin päästiin kunnes Lancer sanoi sopimuksen irti,30 kilsaa ennen Imatraa alko kilisemään ja se oli sitten siinä. Kiitokset Kaapolöllölle? perheen kotia viemisestä.
    Itse tulin komiasti hinurilla.

    Nyt tarvii ottaa pari olutta....


    PS. ostetaan 225 slant six moottori
     
  5. Maria

    Maria 1st gear

    Hienoja kuvia.

    ja tälläin ot:na, että hyvää syntymäpäivää!
     
  6. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Kiitos kiitos :wink: ...
     
  7. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Kiitos ja kumarrus kaikille osallistujille, aurinkoa ja iloista porukkaa riitti, kannatti ajella hieman pidempääkin paikan päälle, ensi kesänä varmasti uusiksi. 8)
     
  8. mxu

    mxu 3rd gear

    Kiitokset kaikille järkkäreille, turvallisesti ja ehjänä (autokin :) ) kotona taas, ensivuonna uudestaan!!!
     
  9. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Meikäläisen ottamat kuvat löytyy tuolta: http://jva0316.1g.fi/kuvat/N%E4yttelyt/ ... ls%202008/

    Ne on vähän typerässä järjestyksessä, kun kameran laskuri pyörähti ympäri (tuli 10 000 kuvaa täyteen), eikä tuo sivun uusi versio anna järjestellä kuvia mielensä mukaan.
     
  10. manninen81

    manninen81 1st gear

    olipa kyllä erittäin mukava tapahtuma!!! ihan selvinpäin tuli kierreltyä kattelemassa autoja ja paljon!!! parasta oli että oli näyttely jenkistä perus käyttö jenkkiin näytillä!!! kiitos kaikille jotka kävi paikalla!!!
     
  11. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    En tiedä huomasiko kukaan tuota manuaalista liikennevalvontaamme, mutta kuvasimme tällä kertaa autot niiden saapuessa alueelle rantatien kautta - tosin osa taisi valua alueelle muitakin reittejä.. anyway, kameraan tallentuneiden kuvien tarkistuslaskennan jälkeen Big Wheelsin ajoneuvomäärä ennen tämänpäiväistä BBQ Run Specialia asettunee noin 450 paikkeille mukaanlukien niin autot, kaksipyöräiset kuin poljettavat lentokoneetkin :)

    Yleisöä sen sijaan vieraili ennätysmäärä niin tapahtumassa kuin paraatireitin varrellakin. Karkeasti arvioiden kaikenkaikkiaan väkeä taisi vierailla noin 4500 henkeä ja merkillepantavaa oli, että yleisö valui paikalle jo heti 10:n maissa aamulla.

    Pahviautoverstaaseen varattiin tänä vuonna tuplamäärä pahvilaatikkoja, mutta ne loppuivat kesken, joten sielläkin tehtiin uusi ennätys.

    Cruising-paraatissa automäärä vaihteli 180:sta 200:aan, osa autoja jatkoi matkaa reitin varrelta kotia kohden ja toisaalta taas osa liittyi paraatiin vasta matkan varrelta, suurin ajoneuvolukema jota tarkistuslaskijamme ilmoittelivat oli 209 ajoneuvoa.

    Ainakin tämän päivän Savon Sanomissa on juttu Big Wheelsistä, Pieksämäen Lehti julkaisee oman juttunsa varmaankin maanantaina. Onko tietoa muista alueen lehdistä? Samaten paikalla oli ainakin Retron, Big Beatin ja Spinnerin edustajia.
     
  12. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    Länsi-Savossa oli lähes koko takasivun kokoinen juttu...
     
  13. TiGGer

    TiGGer 1st gear

  14. harri60

    harri60 Gearhead

  15. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Kiitokset mukavasta ja hyvin järjestetystä tapahtumasta! Annan esim. liikenteenohjaajille täyden kympin!

    Ohjelmalehti ja tarra olivat myös tosi jees ja varmasti sen 5 eken arvoiset.

    Kiitokset ja rispektiä myös Pieksämäkeläiselle yleisölle ja muillekkin hyvästä mausta mitä tulee autojen suhteen (Peoples Choise) Nyt tiedän etten ole yksin :)

    ps. mitä se oli se puhe kajareissa, että on vaara, että Big wheels-tapahtuma voidaan siirtää jonekkin muualle esim. Kuopioon???? :-?
     
  16. ronkko

    ronkko 1st gear

    Joo, tulipa käytyä eka kertaa ja voin sanoa, ettei viimeistä!! Kiitos järjestäjille, järjestelyt erinomaiset ja kaikki toimi aivan loistavasti!! Mach toimi loistavasti, pientä tyhjäkäynti ongelmaa lukuunottamatta... :odroll:
     
  17. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Ja näköjään mun vahaamaton käyttiskin täynnä työkalukuja matkalla mökille oli päässyt Tseiaarin kuviin. Vähän moraalittomasti ajoin sen harrasteautojen joukkoon. Hyi minua.

    Mutta hienoja kuvia tapahtumasta. Eli kiitokset Tseiaarille viihteliäisyydestä.
     
  18. Peevo

    Peevo 1st gear

    Oli kyllä jälleen kerran suorastaan aivan loistava tapahtuma.. Kiitos kaikille.. Tulipahan oltua taas vähäsen turhan päissään ja jopa ihteään telottoua.. Ainakin kipu ja kauhee turvotus nilkassa kertoo jotta on vissiin ollu hauskaa.. :rotfl: Tuo on kyllä tuo ruisinki aivan ainutlaatuinen, tulee ihan käsittämättömän hieno fiilis kun ihmiset tulee tuijottamaan ihan kadun varteen varsin runsain joukoin.. Kiitos ja anteeksi ja ensi vuonna takuulla jälleen kerran mukana.. :)
     
  19. kautsi

    kautsi 3rd gear

  20. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ehkäpä spiikkausta hoitanut Tero mainitsi asiasta osin leikillään herättääkseen varsinkin paikkakuntalaisten huomiota ohjelmalehden myynnin edistämiseksi ;) Mutta tosiasia on, että tapahtuma on herättänyt kiinnostusta muutamissa paikkakunnissa ja meiltä on kyselty mitä sellaista Pieksämäellä on mitä muualla ei olisi ja samalla on ehdoteltu tapahtuman siirtämistä toisaalle, mutta vaikka mitään vaihtoehtoja ei ole poissuljettu niin ei Big Wheelsiä mitenkään aktiivisesti olla siirtämässä pois Pieksämäeltä. Pidämme kuitenkin mielet avoimina kaikille ehdotuksille, koska tärkein pyrkimyksemme on tuottaa laadukasta koko perheen tapahtumaa ja kaikki ideat joita tapahtuman jatkojalostamiseksi esitellään ovat aina tervetulleita.

    Kyllähän tuo nykyinen paikka on puitteiltaan mainio, niin maisemallisesti kuin palvelujen kannalta - ja Pieksämäki on sen kokoinen kaupunki ettei tapahtuma huku yleiseen vilinään vaan näkyy ja kuuluu katukuvassa koko viikonlopun ajan.

    Pieksämäen ongelmia tapahtumajärjestelyjen kannalta on resurssien vähäisyys, koskien niin sponsoritukia kuin majoituskapasiteettiakin. Vaikka Big Wheels tuo seudulle huomattavan määrän matkailijoita, niin silti tapahtuman rahoitus on hankalaa ja käytännössä joka ikinen sentti joudutaan laskemaan tarkkaan kun markkinointia ja järjestelyjä pohditaan. Jollain tapaa pitäisi saada paikallinen matkailuelinkeino ja kaupungin päättäjät huomaamaan Big Wheels aiempaa paremmin myös kehityshankkeista ja matkailupanostuksista päätettäessä, jotta tapahtuman rahoitus saataisiin tukevammalle pohjalle. Pienen tapahtumatiimin resurssit kun ovat hyvinkin rajalliset - varsinkin kun pyrkimys on tehdä mahdollisimman laadukasta ja toimivaa tapahtumaa.

    Sen sijaan tunnelmaa löytyy yllin kyllin ja tänäkin vuonna "tavalliset" kaupunkilaiset ja loma-asukkaat olivat kyllä hengessä mukana tavalla, jota ei monissa tapahtumissa näe. Ranta täyttyi yleisöstä jo aamuvarhaisella ja paraatireitin varrelle olivat monet taas tulleet puutarhakalusteineen seuraamaan paraatia. Jossain taisi näkyä myös "moi" ja "tervetuloa" -kylttejä =)

    Samaten höyryveturiyhdistys oli hatunnostonarvoisesti mukana paraatissa tuomalla veturinsa asemalle autojen viereen ja taisipa perheen pienimmät päästä soittamaan veturin pillejäkin. Eikä myöskään sovi unohtaa kaupungintalolle järjestettyä juhlaliputusta amerikan lipulla amerikkalaisten autojen kunniaksi. Vielä 20 vuotta sitten ajatus siitä, että rautatieläiskaupungissa vedettäisiin jenkkilippu viralliseen lipputankoon sen vuoksi että lauma "jenkkiautoraggareita" saapuu kaupunkiin olisi mennyt ehdottomasti aprillipäivän piikkiin - mutta niin se maailma ja poliittinen ilmapiiri muuttuu :D

    Täytyy vielä kerran kiittää tapahtuman järjestelyissä mukana olleita toimitsijoita, kaikkia niitä yrityksiä, jotka mainostivat tapahtumalehdessä sekä mainiota yleisöä ja harrasteajoneuvokansaa, joka saapui maisemiin polttoaineen hinnoista välittämättä. Ensi vuoden tapahtuman suunnittelu on muuten jo alkanut :)
     

Kerro tästä muillekin!