Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Catiska

  Catiska Gearhead

  Kait parempi määritelmä olisi harrasteautot... Katuautoja (tiukalla määritelmällä, katukelpoinen kilpakunnossa) lienee vain jokunen.

  Mutta ymmärrän listan idean. Itsekin osallistuisin jos auto/kuski olisi niin nopea että voisi edes kuvilla pääsevänsä listalle. "Virallisessa" katuautoluokassa (Real Street) joutunen sääntöjen vuoksi hieman jarruttelemaan koska en halua turvakehikkoa yms. katuautooni, mustaa listaa taas jos ajaisi niin ei tarvitsisi moisia murehtia.

  Eikä tuo virallinen todellisten katuautojen luokka mustaa listaa enempää ole katuautojen luokka, joten oikeita, virallisia katuautoja viivalle kaipaavien tarvitsee perustaa oma sarja/luokka, vaikka pink list.
   
 2. 440

  440 Gearhead

 3. shr1

  shr1 Gearhead

  No prkl. En ota kantaa ko. listan oikeesti nopeiden autojen katukelpoisuuteen, eikä se oikeestaan kiinnostakaan, kun järjestäjä tässäkin määrittelee säännöt. Mut toi väite et siellä(kään) ei oo "oikeita katuautoja" ei pidä paikkaansa. Omallani ajelen usein duunimatkat, cruisingit on tuttuja ja tavoite on päästä ajamalla radalle sekä sieltä omin voimin kotsaan. Kestää ihan katella otetta ja vertailla sitä autoon, joka on muuten helvetin mukava matkajuhta.
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Kuka on väittäny ettei ole? Jos on pokkaa pistää puuhalaput johonkin proodoorslammeriin ja lähtee tohon on ihan jees munkin mielestä varsinkin kun kattelee ömeriikan partaukkojen +3000mile siirtymiä kisa-autolla kärry persiissä.
   
 5. shr1

  shr1 Gearhead

  Onko sulla Tiimarin klasit vinossa? Herra Catiskahan tuossa lainaamassani/lainaamassasi tekstissä näin asian ilmaisee... :rotfl:
   
 6. arskazone

  arskazone Gearhead

 7. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  On tää niin tiukka aihe että pitää olla tiimalasi, tiimanenä ja varmaan tiima suu ettei vaan tule kyselleeksi tyhmiä tai jos tulee niin sen saa nenästä kaivamalla pois.
   
 8. Catiska

  Catiska Gearhead

  Väitätkö todella että RS top 3 autojen virit/muutokset (millä kisoissa ajetaan) olisi otteessa, tai auto edes kilvissä? Liekkö montaakaan missä kaikki olisi otteessa, minullakaan ei ole. Eikä luokan säännöt vaadi auton olevan kilvissä ja säännötkin suoraan sallii auton olevan sellainen ettei sitä Suomessa kilpiin saa, siis jos rakentaa auton kuten säännöt sallii. Tuota tarkoitin ettei se nimestään huolimatta ole mikään tiukka katuautoluokka vaikka katuautolla voi toki osallistua. Varsinaista maksimiaikaa suoritukselle ei ole annettu.

  Ja en tuossa lainaamassasi tekstissä väitä etteikö siellä ole katuautoja. Säännöt kun antaa mahdollisuuden ajaa "ei-katuautolla" niin siellä ei tarvitse ajaa katuautolla.
   
 9. Catiska

  Catiska Gearhead

  Ja vielä selvennyksenä, en kaipaa sääntöä mustalle listalle tai todellisten katuautojen luokkaan missä vaadittaisiin kaikki muutokset otteeseen jne. Sitä varten voi perustaa ihan oman luokan jos joku haluaa. Kunhan vain totesin ettei sellaista luokkaa taida edes olla, eli jos joku kokee kutsumusta niin siitä vaan...
   
 10. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Eikä pinklist mikään huono nimi ole kun ton värisellä valtterilla tuli ajettuu striittikisaa -90 vuonna ekaa kertaa :rotfl: .
   
 11. peltsi

  peltsi Gearhead

  No mikä se sun autos nyt sit on jos se ei kerran ole katuauto?
   
 12. shr1

  shr1 Gearhead

  Nyt tais mennä mulla puurot ja vellit sekaisin. Olin siinä uskossa, että tarkoitat tota Pro Street top 10-settiä, jossa oma autoni ja usea sitä nopeampi esiintyy. Sorry, my bad. Mut laitetaan sille nimeksi se pinklist? :poff:
   
 13. Catiska

  Catiska Gearhead

  Juu, pink list on niin hyvä että sille voisi itsekin yrittää tulevana kesänä :) Tuo listahan ei ole luokka tms vaan lista eri paikoissa, eri aikana ajetuista tuloksista.
   
 14. Catiska

  Catiska Gearhead

  Katuauto, mutta ei sellainen mitä jotkut on tähän mustaan listaan vaatineet. Eli että aivan kaikki pitäisi olla otteessa. Saisin kaiken kyllä otteeseen mutta en jaksa nähdä vaivaa mitättömien asioiden vuoksi joilla ei ole minulle merkitystä.
   
 15. peltsi

  peltsi Gearhead

  Ei kukaan vaadi blacklist autoihin otteeseen yhtään mitään
  Koko ajatus on siinä että katuautoilu voi olla muutakin ku rekisteriotteen heiluttelua.
   
 16. shr1

  shr1 Gearhead

  Juu tää on ihan tiedossa kyllä. Toi sun sanamuoto todellisista katuautoista vaan hämäs. :wink: Mut joo en sotke tätä aihetta enempää näillä lässytyksillä.
   
 17. Ck

  Ck Gearhead

  Itseasiassa tunnen kaikki top 3 RS autot aika hyvin päältä ja sisältä. Jos puhutaan siis 2015 top 3 autoista joista kaikki oli valiantteja. Omasta tiedän sanoa että kaikki on otteella pois lukien viime talvena muutetut nelilinkit jotka saa myös katsastettua. Eikä noissa muissakaan mitään kovin laitonta oo. Takarenkaat vähän ylileveät ja ääni vähän kova. Eri asia sitten voiko sillä lappiin ajaa esim liian pienen syylärin takia.
   
  superbird tykkää tästä.
 18. Catiska

  Catiska Gearhead

  Tehotkin otteella?? Epäilen.

  Mutta, mustaa listaa ei nämä tarinoinnit enää juurikaan koske, kuten ei liiat säännötkään :)
   
 19. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei nois vanhois katiskoissa ole juuri missään tehoja otteessa mikäli ei oo muutosleimattu ihan viimevuosina. Mul on ollut tasan yks missä oli joskus haettu luvat "ylisuurelle" moottorille ja siinä oli otteessa merkintä lisätiedoissa muutoksista ja moottorin 235 hv:sta. Lähes joka kerta vuosileimalla kysyttiin et onks siin kanssa 235hv, ja aina vastasin et on, se on mitattu, jo 2500 kierroksella löytyy sen verran. Turbiinin stalli tosin oli 6300...
   
 20. nikkezz

  nikkezz 1st gear

  Joo noni nyt on tää keskustelu karannu iha lapasesta ni pistetääs pieni kisa pystyyn [​IMG]
  Elikkä tunnista nenänkaivaja! Voittajalle palkintota nenäkarvatrimmeri :poff:
   
  Inlinee ja Mopoilija tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!