Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Saako kaivaa nenää senverran että riittääkö jos on siirtokilvet ja selvii siirtymästä? Ja miten se potenttiaalisuus määritellään?
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tähän asti kait ajatus on ollut se mikä se on ollut laittomissakin katuskaboissa, et raahaa kalustos paikalle, ajat sinne mihkä käsketään ja vedät; voittaja jatkaa ja häviäjä himaan. Periaattees voi ajaa vaikka ilman kilpiä jos siltä tuntuu ja viranomaiset ei siihen puutu. Mut tietty jos joku lähtee tota ovee kauheesti kolkuttelee, ni voihan se olla et tilanne muuttuu. Tai sit ei muutu. Kehitys kehittyy.
     
  3. Catiska

    Catiska Gearhead

    Luulen että sarjan idean avautuminen on se ongelma, ei kadulla cruisailu.

    Mukava tätä on seurata vaikkei idea lopullisesti ole itsellenikään auennut. Kuvittelisin perimmäinen ajatus olevan että ajetaan äkkilähtöautoilla kisaa katuautoille tarkoitetuilla radoilla ilman mitään varsinaisia teknisiä sääntöjä ja sääntöjä ylimalkaan mahdollisimman vähän jotta voi osallistua minkävireisellä kikottimella haluaa.
    "virallisiin" kisoihin on enemmän rajoituksia, 11,5s alle jos ajaa niin alkaa vaatimaan jo yhtä sun toista turvavarustetta jne.

    Pakkaa vain sekoittaa aloituksen ajatus, eli hakea Suomen nopein katuauto. Määritelkää katuauto...

    Ehkä selkeintä olisi jättää katuautomääritelmä pois koska sehän tässä aiheuttaa parran pärinää. Toisten mielestä katuauto on sellainen millä ajellaan mieluusti kadulla ja käydään vaikka tapahtumissa ilman että tarvitsisi miettiä osien järjetöntä kulumista/kestoa ja ilman että ajaminen on suurta tuskaa koska kone/voimansiirto ei vain toimi kadulla.

    Joku puritaani laskee katuautoksi vain museoleiman saaneen, osa hyväksyy jopa sellaiset missä on muutoksia kunhan ne on katsastusinssin varmentamia.

    Osalle se taas merkitsee mitä tahansa autoa missä on DOT-renkaat alla ja millä voi ainakin teoriassa ajaa kadulla.

    Sinänsähän tämä ei ole ongelma Blacklist väelle vaan ainoastaan ulkopuolisille... Mutta toisaalta jos luvataan että lopetetaan iänikuiset väännöt ja spekuloinnit niin se on varmaan turha toivo koska katuauton määrittelyyn ei ole kait olemassa mitään määrittelyä :)

     
  4. peltsi

    peltsi Gearhead

    Kaikki viimevuoden listalla olleet autot oli selkeesti katuautoja eikä siitä varmaan kannata edes nillittää. Ei tässä tarvii kysellä kenenkään mielipiteitä jos kerran autoissa oli kaikki mitä tieliikenteeseen tarvitaan.
    Se ei ole mikään mittari että autossa olis voimassa oleva leima tai kaikki virallisesti otteessa.
    Noi asiat ei vaan kuulu kilvanajoon, virittämiseen ja rajojen hakemiseen. Autosuunnistusautotkin on usein katsastusmiehen mielestä laittomia.
    Sitten varmaan järjestävä taho saattaa joutua miettimään sääntöjä tai sarjan ideaa uusiks kun ne ensimmäiset putkirunkoiset muovipulkat ilmestyy viivalle joita ei ole koskaan katsastettu tieliikenteeseen eikä ne koskaan edes ole olleet virallisesti autoja. Koko homman luonne vaan muuttuu sellaiseksi että iso osa nykyisistä jampoista heittänee pyyhkeen kehään ja koko sarja näivettyy pois.
     
  5. 440

    440 Gearhead

  6.  
    supo, mxu ja fenix tykkäävät tästä.
  7. Katuauto on auto jolla voi ajaa todistetusti kadulla= katuauto
    Ja olet oikeilla jäljillä perimmäisen idean suhteen.
     
  8. xarper

    xarper Gearhead

    Millos nää nähdään kadulla enskesänä sit? Sen haluaisin todistaa itekkin kyllä. Tosin eikai sekään vaikeaa ole kun varikolla voi ruuvata autoa monta tuntia kisakuntoon ennen kisaa ihan rauhassa.

    Kyllä vähän vois ottaa täällä Suolestoliitossa mallia ruotsinpojista tuon katuautoilun suhteen, vaikka tuo motarilla järjestäminen nyt mahotonta varmaan melkein onkin mutta tuo että autojen ruuvaaminen ennen kisaa monta tuntia sellaseks että sillä ei varmana kukaan aja niillä säädöillä kadulla sit.
     
  9. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Olisko Kiikala eka. Siellä ei tarvii pelätä tota siirtymääkään kun poliiseja ei ole lähimaillakaan ellei joku tilaa.
     
  10. Keme

    Keme Gearhead

    Mitä väliä tolla katusiirtymäjutulla oikein on? Hiekkapillut mussuttaa siitä vaikkei niillä oo aikomustakaan osallistua kilvan ajoon. Turhaa paskaa.
     
    pötkö tykkää tästä.
  11. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tarviiko olla tollanen kyrpänaama jotta saa hiekkapillua?
    Olisko tossa potentiaalia ja jos ei tarvii puuhalappujakaan kun siirtymä on turhaa paskaa niin mikäs siinä.
    [​IMG]
     
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Mee ajamaan sit eläkä nillitä, menee koko mielenkiinto seurata tätä muuten mahtavaa ketjua kun täällä koko aika käy kaikki separit itkemässä katulenkistä..
     
  13. procold

    procold Gearhead

    Hyvä pointti oli että listaa seuraavat ulkopuoliset kommentoivat kriittisesti ja kaikki me jotka viime kesänä ajettiin, tiedettiin että kaikki pystyy tarvittaessa ajamaan siirtymiä. Paikalla oli myös tosi hyvä fiilis ja henki! Olisko ok että kaikilta osallistuvilta autoilta löytyy rek. ote ja saa tarvittaessa hommattua siirtokilvet? Pähkäillään sitten asiaa uudestaan jos tulee putkirunkoisia tms. paikanpäälle.
    Ja korostan...mietitään asiaa paikan päällä, ei täällä!!!
     
  14. holo64

    holo64 3rd gear

    [QUOTE
    Ja korostan...mietitään asiaa paikan päällä, ei täällä!!![/QUOTE]

    Mä edelleen ehdotan että kokoonnutaan jossain ennen kisoja??? siellä on hyvä miettiä listalla olevien ja sinne pyrkivien kalustoa,haasteita ym, ja onko jotain parannettavaa vai ei.AJETAAN sit kisoissa ilman mitään ylimääräistä härdelliä.
     
  15. holo64

    holo64 3rd gear

    Tai siis Jannehan sen päättää tarviiko kokoontua mut ei se ainakaan hirveesti haittaiskaan??
     
  16. max

    max Double Gearhead

    Viime kesänä Keimolan kesoililla tankatessa, paikalle pelmahti ainakin metalli-sininen Chevette.Ihan omin voimin oli menossa Hyvinkäälle skaboihin.Tais olla joku muukin Blacklist autoista mukana matkassa.
    Samaten Holo-Pekan Nova vakio tavaraa monissa Helsingin seudun karkeloissa.Joten missä ongelma;ei varmaan missään.
    Jos jollain peräkylän Elviksellä on asiasta ongelma,niin kannattaa varmaan myös itse osallistua.
     
  17. three hundred

    three hundred Gearhead

    Ja eikös sininen pölyttäjä aja kisat ja gruisingit Etelä-Suomessa ?? Punanen siksakki vakiotavaraa gruisingissa kunnes poiki.. Ja just Pekan voittaja Nova ja Jannen Buikelo vakio tavaraa ainakin Vantaalla ja Hesassa ja Kimmo savuttaa Voortin renkaita ku kerkiää... Tosin jäi pois kiireiden takia.. Tosin mä oon yleensä ajokunnoton noissa karkeloissa;):cool::confused::eek: ni muisti pätkii... On siellä muitakin nähty..
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllähän tää on kiinnostanut pitkään mutta jos kysymyksiin vastataan kyrpänaamoilla, hiekkavituilla ja muilla nillittämisillä niin vaikeaahan se on vakavasti suhtautua. Ja "virallinen" tahokin on aika hiljaa kun itketään katulenkistä jne..
     
  19. export

    export 3rd gear

    On kyllä tympeä lueskella noita mussutusviestejä. Konsepti tuntuis olevan hyvinkin selkeä ja sopivan rento meininki. Jos menee sääntöjen kans tappeluks niin ei paljoa huvita pohjanmaalta lähteä etelään haasteleen listalle pääsystä. Etukäteen ois tietysti hyvä sitten tietää pääseekö haastamaan 10:nnettä sijaa ettei tarvis tulla eka paikan päälle arpomaan.

    Miten tämmönen tilanne jos ja kun pääsee listalle niin pääseekö yleensä haastamaan ylempänä listalla olevaa ennenkuin itse joutuu haastetuksi jos vaan listalla oleva on paikalla?

    Esim. pääsen sijalle 10. niin joudunko heti haastetuks vai pääsenkö samantien haastamaan 9. sijalla olevaa vai heitetäänkö noppaa kuka pääsee haastamaan ja kuka joutuu haastetuksi?
     
  20. holo64

    holo64 3rd gear

     

Kerro tästä muillekin!