Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

 1. Kyllähän tollanen istunto voidaan pitää vaikka ACS:ssä maanantaina tai sit joku toinen ajankohta. Todennäköisesti käy kuitenkin niin ettei ajankohta sovi kaikille oli se sitten mikä päivä tahansa, vaikka ens viikonloppu?

  Tosta etenemisestä listalla tai sinne nousemisesta on kyllä kirjoitettu viestiketjun alkupuolella moneen otteeseen, mutta yksinkertaisuudessaan homma menee näin:

  Ennen ekaa kisaa(tai kauden alettua seuraavaan kisaan) ilmoittaudutaan tähän topikkiin tai yv:llä meille halukkuudesta pyrkiä listalle ja kerrotaan samalla(mielellään) kuvan kera et millaisesta katiskasta on kyse.

  Jos haastajia sitten tulee useampi kisaan, ajetaan heti ekaksi näiden haastajien kesken pudotusajot ja näistä voittaja pääsee haastamaan #10 eli portinvartijan.

  Tämän jälkeen ajetaan muut haasteet jotka listalaiset ovat täällä topikissa ennen kisoja toisilleen heittäneet, siinä järjestyksessä, että ensiksi ajetaan häntäpään haasteet ja viimeiseksi ajetaan kärkipään haasteet.

  Sen jälkeen katsotaan tilanne paikan päällä(paljonko on ajoaikaa jäljellä, keli olosuhteet, kisan järjestäjän aikataulut yms.) kuinka monta paikan päällä heitettyä uutta haastetta keretään ajamaan. Tässä vaiheessa uusi portinvartijan voi haastaa #9 ja niin eteenpäin.

  Jos paikan päällä heitettyä haastetta ei keretä sinä päivänä ajamaan, täytyy haastajan heittää haaste heti täällä uudestaan julkisesti ja nämä ajetaan sitten seuraavassa kisassa.


  Siirtymäajoista ja cruisailuista Blacklistan autoilla on turha jankata sen enempää, se ei ole listan pääpointti. Sillä on tarkoitus vain pitää listan kalusto katuautoina, koska mitään muita sääntöjä ei tarkoituksella ole Blacklist autoille tehty.
   
  Catiska ja supo tykkäävät tästä.
 2. mopster

  mopster Gearhead

  Eikös haasteet pitäis ajaa ylhäältä alaspäin eika alhaalta ylös? Mä oon esimerkiks haastanut kahdessa edellisessä kisassa edelläolevan pääsemättä ajamaan tätä vastaan poissaolojen takia. Nytkö pitäis seuraavassa kisassa ajaa taas alempana olevaa vastaan ensin?
   
 3. procold

  procold Gearhead

  Kyllä se mielestäni oli viime kesänä niin että ylhäältä alas mutta sitten onkin kinkkisempi juttu jos edellä oleva on haastettu mutta ei ole paikalla, on aika tyhmää että joutuu ottamaan takana olevan haasteen vastaan.
   
 4. Jukkiz

  Jukkiz 3rd gear

  Luulis että on luottoa omaan autoon sen verran, että uskaltaisi myös ottaa haasteita vastaan alemmilta sijoilta? Eihän sijoitus putoa kuin pykälällä ja nopeammat menee vaan kovempaa, haastakoon sitten huomenna tai ensi kesänä? Mulla ei oo mitään asiaa tollaselle listalle varmaan ikinä, mutta mun mielestä tää on parasta mitä on tullut seurattua.
   
 5. peltsi

  peltsi Gearhead

  Jos sarjaan jotain sääntöjä halutaan niin perusasia on se että voittajan ei tarvii ottaa vastaan takana olevan haastetta ennen ku on kerran saanut haastettua edellä olevan.
  Sen lähdön häviäjä joutuu ottamaan haasteen vastaan takaa tulijalta.
  Eli vain voittajat haastaa ja häviäjät ottaa haasteita vastaan.
  viime kaudella tais muutaman kerran mennä niin että häviäjä haastoi lähdön voittajan heti uudestaan. Ennemmin tai myöhemmin tuolla tavalla pääsee listalle ilman yhtään voittoa kympin sakissa.
  Juu ja omalta osalta sarjan kärki on menossa niin kovaa ettei tarvitse itse lähteä ajamaan edes listalle pääsystä.... jos ei sitten innostu paineistamaan nykyistä konetta..
   
 6. procold

  procold Gearhead

  Totta tämäkin, toki voi pudota enemmän kuin yhden sijan....
   
 7. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Taitaa käydä silleen että pitää tulla kattelemaan nenänkaivajia ja hiekkapilluja listan ekaan kisaan.
   
  pötkö tykkää tästä.
 8. Tero2

  Tero2 Double Gearhead

  Jos määki keikun 11.85 ajal nyt 9paikal ni pääsee sin tuuril vähä hitaammallakin :D
  ....ainaki hetkeks
   
  Catiska ja peltsi tykkäävät tästä.
 9. Ade62

  Ade62 Gearhead

  Se on tietysti melko kurja tilanne jos listalla edellä oleva ei tule paikalle. Silloinhan on käytännössä ihan sama vaikka lähtis itsekin himaan. Tai jos jostain tulisi tieto edellä olevan poisjäännistä, niin ei listan kannalta tarttis raahautua paikalle. Tämä on sellainen asia mitä kandeis miettiä.
   
 10. sachary

  sachary 3rd gear

  Onko sillä väliä kenet haastaa? Jos haluaa olla ykkönen niin täytyy pärjätä kaikille, eikö?
   
 11. Ykkönen on tehnyt jo työnsä riittävän vakuuttavasti, ettei sen tarvitse ottaa listahaasteita vastaan kuin vasta #2:selta.
  Tosin varmaan jonkinlaista korvausta vastaan voi ykkönen ottaa haasteita vastaan listan ulkopuolisilta.., tai sitten ei. Tosin tämä ei kuulu sitten enään Blacklistaan.

  Tiettävästi ainakin viime kesän preppaamattomien ratojen plus Porin kisoissa mihin Blacklist kärkiautoja osallistui, oli listan autot tiettävästi aina kärjessä(ainakin isolohko-luokissa), vai muistammeko väärin?
   
 12. Olemme valmistamassa Blacklist-kuskeille mustia pilottitakkeja johon on brodeerattu rintaan ja selkään Blacklist Street Racer-logot, joten näistä kiinnostuneet kuskit voivat kertoa meille rotsin koon, joko tähän alle tai yv:llä.

  Näihin takkeihin on oikeus ainoastaan niillä jotka ovat nyt listalla tai ovat olleet aikaisemmin listalla.
   
 13. Tero2

  Tero2 Double Gearhead

 14. C-barge

  C-barge Gearhead

  Swiddu, jos mun auto ois kulkenu oisin voittanu teijät kaikki Haapsalussa!
   
 15. kari6767

  kari6767 3rd gear

  Ens kesänä taas nähdään illalla Jos-luokan palkintojen jako tilaisuudessa c-barge!!!
   
 16. 440

  440 Gearhead

  :) :rolleyes:
   
 17. Bomber#1

  Bomber#1 Double Gearhead

  JOS muistan oikein niin taisit myös nukkua valoissa... ;)
   
  C-barge tykkää tästä.
 18. Bomber#1

  Bomber#1 Double Gearhead

 19. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Tartteeks tuulilasin olla lasia?
   
 20. pötkö

  pötkö Gearhead

  Joo, mieluiten vielä turvalasia!
   

Kerro tästä muillekin!