Blowerille imusarjaa tehny kukaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 68FuryIII, 27.9.2003.

  1. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Moparin 318
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    nyt tarvis mielipiteitä että pystyykö pumpun liittämään tavalliseen 4bbl imusarjaan ilman muokkausta kun siitä kolosesta tulee aika pieni, eli ajattelin siihen lätkäistä levyn päälle mihin sitten pulttaisin pumpun kiinni mutta ahdistaako liikaa vai voiko jopa toimia??
     
  3. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Mataluudesta joutuu näköjään itekkin tinkiin. Aluimusarjasta täytyy tehdä. Onkohan sillä väliä onko pumppu keskellä imusarjaa vai haittaako jos se on aika etureunassa? Imusarjaa täytyis ruveta ettiskeleen nyt modattavaksi. Tarjotkaa jos on nurkissa. Kaikki muutkin vinkit tervetulleita. Mistä muuten sais skooppeja edullisesti?
     

Kerro tästä muillekin!