Buick 3.8 V6 räpläys/viritys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja intiaani_chief, 16.5.2007.

  1. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Miten on, tällainen hypoteesi sallittaneen.

    Buick 3.8 V6 koneen turbottaminen on lain mukaan mahdollista mutta tehoraja tulee vastaan jo 200hp, mutta saako tällaisesta padasta ulos saman verran ilman turboa ?? eli "kotikonstein" ?
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyllä saa. Buickin V6 moottoriin on ollut paljon sekä vapari, että turbopalikkaa tarjolla. Ainoo ongelma pienten moottorien kanssa tahtoo olla se, että virittäminen on "trade off" toimintaa, vääntöaluetta siirretään kieerrosasteikolla korkeemmalle. Tahtoo sanoo, että alhaalla teho putoo, ylhäällä nousee, eli parempi suorituskyky vaatii sitten sitä, että pystyy käyttämään mottia noilla kovan väännön kierroksilla.
     
  3. pakki

    pakki 1st gear

    -95 uudemmissa 3.8 vapari koneissa vakiona 205 hp..
     
  4. minorv8

    minorv8 Gearhead

    Buickin kutosen ruuvaamisesta löytyy joitain "antiikkisia" opuksia, mm. how to hod rod buick v6. Mulla on pari muutakin eeposta, nimiä en muista enkä pääse tarkistamaan tähän hätään.
     

Kerro tästä muillekin!