Buick ´51 Lasinpyyhinmoottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Psycoil, 31.3.2010.

  1. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    Elikäs...
    Pitäiskös tämmösen alipaine yksilön olla kuiva vai öljytty sisältä toimiakseen? Oma pää sanoo notta vähän öljyä sisään ni olis tiiviimpikin ettei alipaine karkais kunnei tässä mitään tiivisteitä missään ole, mutta mitäpä sanoo viisaammat?

    Ja siihenhän ei paljoo tarvita että olis mua viisaampi... :rotfl:
     
  2. 370

    370 Gearhead

    Ainakin -58 Pontiacissa on kuiva, muistaakseni. Tarkistan asian tallilla käydessäni.
     
  3. rötvä

    rötvä 1st gear

    Ilman ahtaajien lakkoa oisin ehkä voinu kertoo. -51 roadmaster projektin takaluukussa tulee mm. chassis manual. Tällä hetkellä kai Rotterdamissa 10000 muun kontin seassa :mad:
     
  4. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    Koitettu öljyttynä ja kuivana mut eihän se jaksa pyörittää pyyhkijöitä, edes toista. Irrotettuna kyl toimii. Kummones alipaine tommosessa pitäis olla?

    On se hyvä et lakkoilevat ko niin piänellä palkallaki joutuvat tuleen toimeen...prkle :poff:
     
  5. buickleri

    buickleri 1st gear

    Koitappa laittaa sen "moottorin" läpän molemminpuolin notkeaa vaseliinia.Lisäksi kannattaa tarkistaa alipainepumppu.Omassa Buickissa joku oli laittanut alipainenepumpun lähdöt ristiin.
     
  6. Coyote Custom

    Coyote Custom 1st gear

    Mulla ei Oldsis toiminu kunnolla alipainepumpun kans, mut kun kytkin letkun suoraan koneen alipaineeseen, rupes pelittää.
    Välillä, jos oli pitkään käyttämäti, piti varsista "herättää".
     
  7. 370

    370 Gearhead

    1) Pyyhkijät toimivat ainoastaan märällä pinnalla, eli silloin kun sataa. Kokeile suihkepullolla ruutata vettä lasille niin pitäis pelittää. Alipaine on pumpun tuottamana suunnilleen sama kuin imusarjan alipaine tyhjäkäynnillä.

    2) Toimii suoraan imusarjasta tyhjäkäynnillä, muttei isommilla nopeuksilla.
    Silloin ei ole imusarjassa riittävää alipainetta.
     

Kerro tästä muillekin!