Buick Electran jarru ongelma auto on sähkötehostimella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja sutinen, 15.10.2007.

  1. sutinen

    sutinen Gearhead

    buick electran jarru ongelmat, autossä sähkötoiminen jarru tehostin, joka ei pelaa kunnolla. Toimii satunnaisesti, tehostin kyllä naksaa ja surisee välillä. Tehostajan lähellä samanlainen pallo kuin citroen xantia jousituksessa. Pallossa on sisällä jarru nestettä ! kuulusko olla ?

    Auto on jälkeen päin dieselöity 5,7 dx koneella.

    Käykö tilalle suoraan esim bensa auton tehostaja ? olisko kellään kaupan tehostajaa ?

    Auto vuosi mallia 86 ja farmari malli.
     
  2. buick8791

    buick8791 1st gear

    niin siis Powermaster? Jos näin niin akkumulaattoripallon sisällä ei pitäisi olla hirveitä määriä nestettä; muutama tippa tulee ulos sitä vaihtaessa. Jos paljon nestettä, niin voisi olla sisäinen vuoto koko Powermasterissa, kuten ne usein sit meneekin. Vuotavavat sähkömoottoriyksikköön ja sitten on good bye. Korjaussarjoja saa ja koko systeemejä kukkaron ja valinnan mukaan.
    Toisaalta, jos käy vain lyhyitä jaksoja niin sanoisin hihatuntumalta, ettei vielä välttämättä isoja ongelmia. Mitä muuten tarkoitat, ettei pelaa kunnolla? Mulla on tohon esmes akkumulaattoripallo- tn. ok ja ja se harmaa anturi, joka törröttää yksiköstä ylöspäin. Kerro lisää kuiteski, miten ei toimi kunnolla. Jos noita on dieseleihin laitettu, niin käsitykseni mukaan ihan sama systeemi.
     
  3. buick8791

    buick8791 1st gear

  4. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Mulla oli '86 jälkidieselöity Electra Estate jossa sama tehostin jarrut pelas muuten hyvin mut.. niissä oli pieni viive.. :oops:
    En koskaan jaksanu sen paremmin tutkia mikä niissä oli mutta jos piti jalkaa sillai polkimella että jarruvalot sytty nii jarrut toimi heti ja todella hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!