Buick roadmasterin takaluukku

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Buikki Palanteri, 12.9.2006.

 1. Buikki Palanteri

  Buikki Palanteri 1st gear

  Eli ois hakusessa tommonen -94 farkku Buikki, mut kaikissa kuvissa näyttäis et takaluukku aukee vaa sillen et lasi nousee ylös ja luukku kaatuu alas .Eli saako sen luukun käännettyy myös sivulle et koira pääsis hyppää sisään paremmin.

  -kiitoos-
   
 2. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Kyllä!
   
 3. G-MAN

  G-MAN Gearhead

  Aiheen ohitse, mutta kuinka tuon takaluukun saa aukeamaan vanhemmassa farmissa juuri noin takalaitamaisesti, ikkunan ollessa alhaalla? Kun ei vaan toimi, vai onko käyttämättömyyden syytä, rajoitin tms. jumissa?!
   
 4. Per Besserwisser

  Per Besserwisser 1st gear

  Kokeile siitä sisäkahvasta :rotfl: . Jos ei auta, ei ikkuna ole ihan pohjassa tai sitten on jotain sanomista vivustossa tms.
   
 5. PauliP

  PauliP 1st gear

  Ruosteenirrotuslitkua saranoihin ja vähän kerrallaan herkistelemään ja lopuksi öljyä saranoihin. Tämä tietysti vain ja ainoastaan siinä tapauksessa että lukkomekanismi toimii oikein ja että keskulukon tappi nousee ylös saakka, sitä voi vaikka pihdeillä kiskoa jos jumii.
   
 6. Tero.Rutanen

  Tero.Rutanen 3rd gear

  Ikkuna vetää alas mennessään semmosen rajotin jutun sieltä edestä pois, että se sisäkahva toimii. Ed. Capricessa korjasin se jollain muovinarulla, kun oli ruostunut mäkeen ja ei auennut kuin ovimallisesti. Sisäpaneelin irrottamalla ne rojut näkyy, ja samalla voi voidella ikkunamekanismia ja hyvällä tsäkällä saa vauhtia ikkunan toimintaan.
   
 7. Qjet

  Qjet 1st gear

  Yleensä sieltä löytyy ne tarvittavat tangot ym. vipstaakit, mutta luukun pohjalla oleva tangon vastakappale on korroosion kiihdyttämänä häipynyt.
  Vivun kulma heilahtaa lasin alareunan ohi. Jos näin on, niin tutki vivun liikerata ja tee esim lattaraudasta kestävämpi vastakappale, johon poraa reikä vipua varten. Suojaa ítse vivun lasia vasten tuleva kohta esim. kumiletkun palalla, niin takalasin liikuttamissoundi ei muistuta anopin ääntelyä. Tuo kumiletkun pala ehkäisee myös vipua kovertamasta lovea lasin alareunaan.
   
 8. kane

  kane 1st gear

  Jebulis, toimii ovena ja luukkuna takalasi ylhäällä.
   

Kerro tästä muillekin!