Buickin build sheet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja bemi, 27.12.2018.

  1. bemi

    bemi Gearhead

    Nyt tarvittaisiin hyviä ideoita 1996 Buick build sheetin saamiseen. Ovesta kun on hävinnyt tekstit tuosta valmistajan tarrasta ja katsuri sellaisen siihen haluaa. Oltu yhteydessä tuonne ecsvin firmaan ja tarvitsevat tuon built sheetin ja kuvan alustanumerosta. Jenkkilästä niitä heidän mukaan saisi gm dealerilta, mutta onko muita keinoja tiedossa? Sellaisia yhteyksiä kun tuonne rapakon taakse ei ole, että joku voisi sen gm dealeriltä käydä pyytämässä vai antavatko edes, jos ei ole autoa pihassa.
     
  2. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Vaikka Buickin tarkmpi malli jäi arvailujen varaan, veikkaan build sheetin löytyvän apumiehen penkin jousten ja pehmusteiden välistä, näin ainakin omassa '94 Roadmasterissa. Jos ei siellä näy, kannattaa tutkia myös muut istuimet.
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Takapenkin allakin on usein ollu.
     
  4. bemi

    bemi Gearhead

    Sieltähän se löytyi apukuskin penkin alta. Tosin aika haperoksi oli tuo paperi mennyt. Sai sentään kahdessa osassa irti. Katsotaan josko sillä päästäis rojektissa eteenpäin.
    Kiitokset hyvästä vinkistä.

    Niin joo, Roadmaster on kyseessä.
     

Kerro tästä muillekin!