C1500 lavakate-->lavakanneksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Visa, 8.5.2012.

  1. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Aiheeseen liittyvä verotuskukkanen. Tapahtui joitakin vuosia sitten, jolloin autovero vanhalle pakettiautolle oli hirveä, jos se muuttui jostain syystä henkilöautoksi. Kohteena Volkswagen Caddy Pick up noin 1990. Kyseisestä automallia myytiin myös helvetin rumalla lasikuitupöntöllä varustettuna, joka oli kai maahantuojan jostain venevalmistamosta tilaama. Tämän lasikuitupöntön avulla pick up muuttui lakiteknisesti umpipakettiautoksi, koska tavaratilan sisäkorkeus oli yli 130 cm.

    Koska lasikuitupönttö oli niin ruma, päätti auton omistaja heivata lasikuitupöntön menemään. Tällöinhän auto olisi edelleen autoverovapaa lava-auto? Melkein.... Maahantuojan myymät lasikuitupöntöllä varustettujen VW Caddyjen lava on 5 cm lyhyempi kuin lava-autoina myydyt. Tästä syystä lavan pituus jäi alle verovapausrajan 185cm, ja onneton VW Caddyn omistaja joutui vuosikatsastuksessa aika tukalaan tilanteeseen, jonka seuraukset jo tiedämme...
     

Kerro tästä muillekin!