Cadillac perä vm 54-58 saatavana…

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Cadillac Club Of Finland', aloittaja jus57, 17.4.2024.

 1. jus57

  jus57 Gearhead

  Minulla vuosia varalla ollut Moparin 8 3/4 pidettynä oleva perä paljastuikin 1953-58 Cadillacin peräksi jossa 3.21 välitys .siisti ja ehjänä purettu.avo diffi joten suunnitteluni vähän räyhäkkäämpään katu käyttöön haihtui savuna ilmaan…
  Perä hiekkapuhallettu ja epoksi + pinta maalattu.1468756 numerot löytyy perästä. Tällä hetkellä osissa kun oli helpompi säilöä osissa.Joitain muttereita kopasta vielä eksyksissä.Jarrurummut hävitin kun olivat sen verran kuluneet.muut osat on.Kuvia löytyy kun niitä en tänne saa. Joitain kuvia v8 marketin puolella.
  Laita tarjous mikäli tarvetta.
  Lähettäminen voi olla haastavaa painon takia?
  Näitä ei ihan joka notkosta löydy.Sijaitsee Lappeenrannassa.
  Viestit tai 0400658507.
   
  Muokattu: 24.4.2024

Kerro tästä muillekin!