Caliberin ilmastointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja 75b, 9.11.2011.

  1. 75b

    75b Gearhead

    Olen silmäillyt käytettyjen Dodge Caliberien myynti-ilmoituksia, ja ihmetyttää se, että useimmissa ilmoituksissa mainitaan ilmastoinnin olevan manuaalinen, ja vain harvoissa tapauksissa mainitaan ilmastoinnin olevan automaattinen. Onko näissäkin harvoissa tapauksissa ilmoituksissa virhe, koska kaikissa ohjaamokuvissa kyllä näyttäisi siltä, että manuaali-ilmastoinnilla mennään. Löytyykö siis ylipäätään esim. 07-08-mallisia Calibereita, joissa olisi automaatti-ilmastointi? Jos ei, niin olen kyllä todella yllättynyt asian tilasta tämän luokan auton kyseessä ollen.

    Entä peruutustutka? Hyvin harvoissa autoissa on tutka asennettuna, vaikka tässä jos missä se olisi tarpeen. Onko Caliberiin ylipäätään saanut tutkaa oikein tehdasvarusteena ja saako sellaisen alkuperäisvarusteen asennettua järkevästi myös jälkikäteen?

    Lisäksi, miten toimii käytännössä Caliberin varaosahuolto muuten kuin maahantuojan kautta?
     
  2. 383

    383 Gearhead

  3. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Halpa auto, halpa ilmastointi. Tämän hintaluokan autossa automaatti-ilmastointi tuskin toimii kovin mukavasti, joutuis räpeltämään kuitenkin ajon aikana. Osia tähänkin varmaan kätevästi www.rockauto.com
    Auotokeskuksesta saa orggis osia, aika suolaiset hinnat ja esim. Sebringiin kun kysyin oven saranaa niin "Puolet maksat etukäteen liikkeeseen jossa käyt tekemässä tilauksen, osa tulee parissa viikossa Italian keskusvarastolta." Amerikasta sama palikka kuljetuksineen (alle 2 vkoa) puoleen hintaan. Samaa Chrysleriähän tuo Dodgegin on.
     

Kerro tästä muillekin!