Caminon vilkkuviiksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Cowboy, 10.4.2003.

  1. Cowboy

    Cowboy 1st gear

    Joo, vilkku toimii - ja ei toimi. (enkä tarkoita ns. huumorimiesten käsitystä vilkun normaalista toiminnasta...)
    Vian paikallistin viikseen, sillä kaikki muu näyttäisi olevan ok. Viiksen heiluttelu päälle kytkettynä saa myös joskus aikaan toivotun tapahtuman.
    Siispä, joutuuko osa vaihtolistalle vai onko mahdollisuutta sen korjaamiseen? Mitenkähän tuo lähtee siisteimmin irti, vaatiiko ratin irtioton?
     
  2. menu*

    menu* Gearhead

    Kyllä se ratti ja sen alla oleva lukkolevy täytyy irrotella. Katkaisijan mahd. viasta en osaa sanoa mitn, kosketuspinnat on siinä hyvin näkyvissä tarkasta/puhdista tms.

    Sitä lukkolevyä pitäisi saada painettua sisään että sokan saa irti. Sopivan työkalun saa vaikka lattaraudasta johon kierteet kahdelle pultille ja reikä rattiakselille.
    (Rattiakselin pultti paikalleen ja painamaan.)

    Näin siis tässä 80-lukuisessa mallissa.
     
  3. jart$u

    jart$u Gearhead

    tilttiputkella varustetuissa letukoissa esiintyy joskus tollasta häiriöö. Johtuu katkenneesta johdosta. Oletko muuten ajatellu hankkia jotain tee-se-itse opusta? Niissä on tälläset yksinkertaiset remontit selitetty kohtuullisen hyvin. Ton ikäiseen autoon nimittäin saattaa silloin tällöin tulla jotain pientä laittamista...
     

Kerro tästä muillekin!