Camryyn Sachsin iskarit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Camry, 26.4.2002.

  1. Camry

    Camry 1st gear

    Eli näyttäisi Motonetistä saavan noita. Kuinkahan hyvin toimivat vakiojousten kanssa? Ovatko kuinka paljon "normaali" iskareita jäykemmät? Ja sitten asiasta kolmanteen, mistä saa halvemmalla kuin Toyotan maahantuojalta alustaan kaikenlaisia kumipuslia? Kun esim. kallistuksenvakaajan kumipuslat maksavat 20.80€/kpl (ah sitä autuutta kun saan maksaa tuon verran kuminpalasta). Siinähän noita kysymyksiä taas oli.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllähän nuo Sachsin iskarit laatutavaraa on ja toimii kuin unelma vakiokierukoitten kanssa. Ei ne vakio Sachsit kaasuna niin älyttömän jäykät ole, jämäkät kylläkin. Iskarina se on kuitenkin kallis.

    Itse Toyotaa monta vuotta huvikseen rassanneena, uskaltaisin suositella jopa KYBin iskareita. Ovat toimineet uskomattoman hyvin jo useammassa japsissa. Tosin ainakaan täälläpäin niillä ei hirveän suurta suosiota ole ja huhupuheiden mukaan laatu on sitä ja tätä. Noh...

    Noita puslatouhuja ei pahemmin ole itsellenikään sattunut suuremmin vastaantulemaan, noin tarvikeosana.

    t. varaosamyyjä
     
  3. kcl

    kcl 1st gear

    Camryyn myytävät Sachs- iskarithan ovat KYB:n valmistetta...ainakin olleet. Jos ei ole stanssattu Sachs:n tekstejä (siis merkki vain tarralla) on kyseessä KYB:n tuote. Ei ne Sachsin tuotteet ole mitenkään kummempia kuin muutkaan, kalliita vain. Sporting-sarja on asia erikseen.
     

Kerro tästä muillekin!