caprise classicin lauluauto tuunaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja kapa_gtr, 19.9.2011.

  1. kapa_gtr

    kapa_gtr 1st gear

    tuli hommattua eka jenkki tollanen rotta look '80 mallia capri.
    sitä pitäis rakennella rehdillä asenteelle old school tyylinen laulua auto.

    kokemusta on paljon euro autojen rakentelusta mutta nyt himotti ruvet väsää vanhaa jenkkiä viihde tyylillä mut ammattimaisella asenteella. ;)

    auto on '80 ikkää ja 5.0 pannulla, henkilö autoks rek. 8 paikkanen.

    sisusta verhoillaan kokonaan uusiksi plyyshiä käyttäen, ja viihdyttävät stereot pitää olla, mutta ei mitään audi himo paine jumppa välineistöä :D
    ja porno valot tietty.

    moottori huolletaan aluks.

    ja ulko kori täyd ruoste korjaus (nytten mattamusta maali), miettiny millainen väritys sopisi muuta ko perus mattamusta.. se ei saa näyttää tehtaallaiselta eikä liian plingi, vaan vähän lauluautomainen mutta silti asiallinen.. sillä vähän kysyin jos jollain ois linkittää jotain maalaus variaatioita..

    lisään kuvia kuhan saadaan auuto työn alle..

    by: dsk car custom.[/img]
     

Kerro tästä muillekin!