CCOF GOES ON ICE 2023!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Cadillac Club Of Finland', aloittaja Arkisto, 30.1.2023.

 1. Arkisto

  Arkisto 1st gear

  Lauantaina 04.02.2023 järjestetään jääratapäivä Ice Range Harvialassa Hämeenlinnan lähellä

  Käytettävissä kolme erillistä suorituspaikkaa eli päärata (jarrutus- / väistö- / pujottelurata), kitkaympyrä ja mutkarata.

  Paikalle voi tulla käyttöautolla tai herätellä harrastekalustoa talviunilta. Mukaan voi ottaa koko perheen ja/tai kaverit, ja ajaa saa kuka vain. Tullessa jaetaan tapahtumaohjelma ja ratakartta.
  Päivän mittaan järjestetään kisa, joten tarjolla on kaiken hauskan ohessa myös mainetta ja kunniaa, sekä juhlavia palkintoja.

  Pysäköintialueen yhteydessä on käymälä ja grillikatos, jossa on makkaratarjoilut kerhon puolesta.

  Ilmoittautuminen 03.02.2023 mennessä:
  https://byte.flomembers.com/cadillac/events/register/37693cfc748049e45d87b8c7d8b9aacd

  Maksu 20€/autokunta 03.02.2023 mennessä. Myöhäisherännäisiä voidaan ottaa mukaan jälkivarauksin tai portillakin vielä, mikäli tilaa vain riittää. Kysymykset: tomih.ccof@gmail.com  Säävaraus - jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan, maksetut osallistumismaksut palautetaan. Vaikka kelit ovat olleet märkiä ja lämpimiä viime aikoina, radan pitäjän mukaan näyttäisi siltä, että rata on erittäin hyvässä kunnossa helmikuun alussa. HUOM: Rata jäädytetään pellolle, joten heikkoihin jäihin liittyviä turvallisuusriskejä ei ole.
   

Kerro tästä muillekin!