CCOFn kevätkokous Pasilassa 8.4.2023

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Cadillac Club Of Finland', aloittaja käkkyläjuntti, 4.4.2023.

 1. käkkyläjuntti

  käkkyläjuntti Gearhead

  Muistutellaan vielä täälläkin.

  Yhdistyksen sääntöjen mukainen kevätkokous pidetään American Car Shown yhteydessä. Kokouspaikaksi on varattu Pasilan kirjaston Auditorio 08.04. klo 12:00 - 14:00, osoite on Kellosilta 9, 00520 HELSINKI. Asialista oli maaliskuun jäsenkirjeen liitteenä.
  Tuuhan palaveeraamaan ja vaikuttamaan toimintaan.

  CCOF on mukana American Car Showssa Helsingissä pääsiäisenä. Tuuhan turinoille ja kahvittelemaan osastolle. Samalla on mahdollisuus ostaa kerhotuotteita.
  Lämpimästi tervetuloa.

  Vielä kolmanneksi. Nousevat hinnat näkyvät kaikkein kovimmin CCOF Newsin painokuluissa. Jos siulla, tai siun kavereilla, sukulaisilla tai muilla sidosryhmillä on virmoja joka voisi hyötyä mainostamisesta Klubin lehdessä tai haluaisivat muuten vaan tukea tälläistä tärkeää toimintaa, niin nyt olisi paras aika myydä mainos lehteen :)
  Mainosten hinnasto a muut tarvittavat tiedot löytyy lehden takasivulta :)
   

Kerro tästä muillekin!