Centerforce kytkin ja hydraulinen painelaakeri

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Lintta cruiser, 21.10.2018.

 1. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

  Oon laittamassa LS koneen perään TKO600 manuaalia. Palikat on hommattu ja nyt törmäsin seuraavaan: Mcleodin hydraulisen painelaakerin ohjeissa sanotaan että ei saa käyttää Centerforce tyyppisen painoilla varustetun kytkimen kanssa.

  Ohjeissa käsketään poistamaan painot.

  Oman mietinnän pohjalta veikkaisin että kierroksilla keskipakoavusteiset sakarat saattavat työntää painelaakeria kauemmaksi kytkimestä jolloin seuraavalla kytkimen polkaisulla kytkin ei irroitakkaan ja tulee vaihdemissi?

  Onko kokemuksia tästä setupista?
   
 2. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Ei tästä mutta LT + Centerforce. Hyvä huomio, jota minäkään en ole tullut ajatelleeksi. Mutta luulen ettei ole ongelma mikäli painelaakerin sylinterissä on riittävästi liikevaraa. Vaikea mitattava homma koska miten saat selville sakaroiden taipuman.
   
 3. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

  Joo taidan kokeilla painojen kanssa. Ens kesänä selvinnee kuinka toimii.
   
 4. rodhot

  rodhot Gearhead

  Mulla oli centrforcen dualfriction kytkin painoilla ja howen painelaakeri (munchie22 aski).
  Ohjeissa taisi olla ,että shimmataan millin(?) päähän. Hyvin toimi mulla rata käytössä ja uudella omistajalla viellä kadulla. Shimmilevyjä löytyy jos joku tarvitsee (Howen laakerille)
   
 5. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Luettuani ajatuksen kanssa, nyt vasta tajusin mitä yrität sanoa. Painelaakeria liikuttava sylinteri on yleensä sellainen että sisällä on jousi joka pitää huolen siitä että laakeri on aina käpäliä vasten, eli laakerin EI kuulu olla irti käpälistä. Voit olla ihan huoleti kunhan vaan sylinterin mäntä liikkuu riittävästi molempiin suuntiin.
   
 6. Lintta cruiser

  Lintta cruiser Gearhead

  Muokattu: 18.11.2018

Kerro tästä muillekin!