Cevrolet chevy van 6,2 sähkökaavio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kumpuantti, 20.4.2009.

 1. kumpuantti

  kumpuantti 1st gear

  Eli mistä löytys tuohon vaniin sähkökaavio
   
 2. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

 3. MrKettu90

  MrKettu90 1st gear

  Hei,

  itsellä tarve vm-90 g20 6.2d vanin sähkökaaviolle, lähinnä sisävalojen osalta.

  Joku edellisistä omistajista tehnyt sisäverhoilun uusiksi valoja myöten ja ne lopettivat toimintansa. Löysin vian, kaikki kattoverhoilut purettuani poikkihapettuneesta alkuperäisestä johdosta, josta oli otettu virta uusille katkaisijoille.

  Haluaisin kuitenkin sisävalot toimimaan myös ovikatkaisijoista ja kun ilmeisesti suurin osa alkuperäisistä johdoista on kuitenkin vielä paikallaan, niin helpottaisi suuresti, jos löytyisi kaavio näille johdoille, niin saisi tehtyä nämä sähköt alkuperäistä vastaavalla tavalla. Ja työlästä on alkaa mittailemaan kaikkia johtoja, kun ei ovikatkaisijoiden toiminnastakaan mitään tietoa ja että ei tarvitsisi koko autoa purkaa ja seurata johtoja, minne menevät.

  Haulla olen täältäkin koittanut kaavioita etsiä, mutta kaikki linkit ovat vanhentuneet. Jos jollain olisi tietoa vielä toimivista sivustoista tai jos sattuisi ko. kaaviota löytymään, niin olisin todella kiitollinen!
   
 4. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

Kerro tästä muillekin!