challenger r/t

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja fordgranada, 12.8.2010.

 1. fordgranada

  fordgranada 2nd gear

  siis moro! tälläinen uusi käyttäjä täällä.. :D ja heti monta kysymystä. olen katsellut itselleni challengeria haaveena 383 tai 44o automaatti haastaja! huomasin tuollaisen sivun kun CarsOnline.com. siinä olisi heti mieleisen näköinen plum crazy 383 haastaja. siis onko tuonti Californiasta kuinka helppoa ja järkevää! mitä pitäisi ottaa huomioon... paljonko tulee hintaa kaiken kaikkiaan tälle kyseiselle autolle.. 20ke noin hinta .. siihen rahti.. paljon vero täällä..... siis paljonko yhteensä menee noin rahaa jos tuon ostan että se on komistamassa suomen teitä :D mä tarvitsen aika lailla valmiin haastajan,tuo näyttää siltä! tingitäänkö siellä yleensä.. vai onko hinta mikä lapussa lukee.anteeksi kieleni olen vähän hbuono kirjoittamaan... ei ole vielä melkein 3 kymppiseksi oppinut :eek: kiitos jo etukäteen!!!ja anteeksi kun en osaa linkittää suoraan sivua..., vai miten sitä sanotaan..mutta kyllä pitää noinkin löytyä. olen 26 ja PUSSIHOUSU :eek: SIIS MITÄÄÄÄÄÄ!
   
 2. VilleTre

  VilleTre 2nd gear

  Moro!Oma haastaja tuli kotiutettua tossa taannoin...´71-mallia, 440+autom,r/t-klooni. Mukava peli mutta äkkiä sanoisin että kannattaa täältä kotomaasta etsiskellä tai saada joku edes katsoon tuota ensiksi jenkkilässä... Moni kakku päältä kaunis,mutta lähempää karuus paljastuu.Omankin piti olla kohtúu hyvä yksilö mutta laittoa on(lähinnä täydellinen läpikäynti)silti hintataso oli sun etsimän luokkaa.Sähköhommia piisaa jo auton iänkin puolesta sekä yhtä sun toista hommaa.Jos et osaa tehdä oikein mitään niin hyvän projektin tuolla 20te lähinnä saa.En ihmettele hyvien yksilöiden kohtuu raikkaita pyyntejä nykyään.Enemmän tai vähemmän laittoa vaativia nuo pelit on..Nettiauton nuo halvimmat kävin katsoon ja ne vaatii jo isoa laittoa +isohkoa rahapussia! 8) Lisäksi vaativat/mahdottomat pisteosat uupuu niin kalliiksi tulee.Katsoppa vaikka e-bayn osatarjontaa heheheh...
   
 3. fordgranada

  fordgranada 2nd gear

  juu hyviltä ne aina kuvissa näyttää :eek: osaan itsekin aikas paljon laittaa mutta vasen käsi paskana hidastaa vähän :mad:
   
 4. VilleTre

  VilleTre 2nd gear

  Joo,laittoa nuo tosiaan vaatii enemmän ja vähemmän. Amerikan "kunnostukset" todella surkeaa tasoa.EN paljoa kehtaisi heidän työnjälkeä kyllä esitellä tuossa omassanikaan.Sähköjohdot katkottu ja sutastu nippuun vaan,ei edes teippiä.. :lol: Mitkään "sähkölaitteet" ei toimi jne.. No onneksi on aurinko paistanut,ei ole tarvinnut pyyhkijöitä/puhallinta yms.Lisäksi suht vähäinen käyttö pitänyt vielä auton liikkeessä.Loppuu kyllä leima ensi viikolla ja sit alkaa "pajoitus". Kannattaa katsella tosiaan sellaista kohtuu hyvää "projektia" pääsee vähemmällä.Jotkut osat pilvissä hintojen takia,Amerikan "entisöijillä" mopo karannu ihan käsistä..(mittareiden kunnostus tyyliin 700e,(uusia ei saa));kojetaulun pinnan uusiminen toisen mokoman..Katkaisimia kojetauluun ei saa uusia..Jne.. Luovuin omassa jo entisöintihommista ja vien autoa sellaiseen prostreet suuntaan lähinnä.

  Itsellä ostohalut kasvoivat liian suuriksi ja halusin auton saada alle nopsaan.Ei hyvä ratkaisu. :odroll: Hyviä sivustoja: e body blog forum(turhan hiljainen),cuda-challenger forum yms. Kantsii katsella,tipahtaa usko "huippuhyvistä" löydöistä pois..
   
 5. jaketin

  jaketin Gearhead

 6. VilleTre

  VilleTre 2nd gear

  Totta,auto on oikea! Eikä kai suomessa liikaa e-bodyjä ole??? :D
   
 7. VilleTre

  VilleTre 2nd gear

  Tuo auto ilmeisesti carsonlinestä on tuo californian peli.Siisti peli,mutta kuvat ei kerro totuutta,olisi nähtävä mielellään vierestä..
   
 8. fordgranada

  fordgranada 2nd gear

  juu sieltä se s25900...plum crazy... katselin että kohtuu hinta ja siisti peli!mutta kun kuvat voi valehdella niin prlk :mad: mäkin olen todella malttamaton... ja tosiaan ekaa jenkkiä hankkimassa mutta ajattelin heti sitä mitä olen halunnut eli challengeria :D kai sitä täytyy malttaa ja säästää vielä...pelkään että noin hyvää ei enään myöhemmin löydy...mutta tuntuu ehkä että se on väärä uskomus!!olis pitänyt heti tarttua ja käydä ainakin katsomassa kun nettiautossa oli hiljattain se tummanvihreä 440 r/t vm70 haastaja myynnissä.... pakko malttaa... kai se vielä lähitulevaisuudessa mullekin hieno challenger löytyy....kyllä nyt muutkin jenkit käy mutta vaan siinä haastajassa on sitä jotain.... miksi ostaa välissä joku muu :eek: tosin charger ei olisi huono vaihtoehto... kyllä moparit on lähellä sydäntä 8)
   
 9. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Hyvä et on moparit lähellä sydäntä, vois kai sanoo samaa, tosiaan se vihree challe nettiautossa oli aika sopivassa hinnassa, ainaki mun mielestä, mutta kannattaa venata rauhassa, kyllä niitä vielä eteen tulee, hommaat vaan taalat valmiiksi, ja kun oikee osuu kohille, niin yleensä vielä saa hommattua järkevänkin löydöksen, ....lykkyä etsintään.
   
 10. VilleTre

  VilleTre 2nd gear

  Ja omaa odotellessa voipi lukea "Mopar Muscle" lehteä... Sieltä se kuume nousee.Oman voi tilata kotiin lehtitorilta vai mikä se nyt olikaan.
   
 11. palotila

  palotila 3rd gear

  Ruotsissa on ollut tyrkyllä loppukesästä muutama. Hintapyynnöt suht maltillisia. Esim motorbörsgaraget ja sitten tässä motorbörsen lehdessä. Hetken aikaa jo mietin yhtä valkoista kattellessa että pitääkö täyttää autotallin toinenkin puoli.
  Ruottiin on lopuksi aika lyhyt matka.
   
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

 13. Paas ostaen vaan sinne tallin toiselle puolelle sen toisen kaveriksi.

  Miehellä ei voi olla E-bodyjä koskaan liikaa :rotfl:
   
 14. fordgranada

  fordgranada 2nd gear

  tere,
  70-challe löytyi ja vielä suomesta,,ensi kesänä pitäis olla valmis!
  auto on valkoinen r/t,,tulee 440sixpackilla,,ollut 383 aiemmin,,nyt tuli mieleen että joskus vois rakentaa siihen stock 383 magnum moottorin,,mutta voi oll että tulee jäämään tod näköisesti jäämään 440 sixpack keulille,,
   

Kerro tästä muillekin!