chevy 6,2 ei käynnisty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pertsa08, 31.1.2009.

  1. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    eilen toimi hienosti koko päivän ja illalla kun piti lähtee sillä niin se käynnisty eka normaalisti ja hetken päästä kävi enää muutamalla pytyllä ja sammu samantien eikä enää luvannukka :mad: .. ihan niinku olis saanu ilmaa jostain.. olisko jotain ideoita mistä lähtee hakeen vikaa? ...nyt on vaan niin saatanan kylmä ettei auta ku ottaa neuvooantavaa sisätiloissa.. 8)
     
  2. JTahtinen

    JTahtinen 1st gear

    Tutulta kuulostaa :wink: Ilmeisesti haukannut jostain ilmaa linjoihin. Koneen päällä takaosassa oleva suodin helppo ilmata. Starttaa hetki ja avaa sen jälkeen suodattimen vasemmassa kulmassa oleva ilmauspultti (letkunpää vaikka limupulloon). Siirtopumppu kyllä paineistaa linjan ja lykkää ilmat pihalle.

    Ilmaa kuitenkin kertynyt varmasti myös suodattimelta eteenpäin eli syöttöpumpulle asti. Itse hellitin oikealta takimmaisen naftaputken ja starttaamalla suoritin ilmaamisen. Ensin tuli putkesta vain tippa silloin, toinen tällöin, mutta nopeasti ilmat hävisivät. Siinä vaiheessa alkaa jo lupailemaankin.

    Sitten ei muutakuin putki kiinni ja kone tulille. Akuissa tarvitaan kyllä riittävästi virtaa tuohon touhuun, omasta sain sen ainokaisenkin tyhjäksi, mutta onneksi duunissa oli kunnon startteri joka apuna (oli nimittäin hörässyt ilmaa linjoihin yövuoron aikana, kiva aamulla ihmetellä miten h,,,vetissä himaan :x )
     

Kerro tästä muillekin!