Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. palontie

  palontie Gearhead

  Lmc truck shop
   
 2. tapsa4x4

  tapsa4x4 Gearhead

  Mulla sarja sivuovia ruosteettomia 180e kpl jos tarvetta
   
 3. Karpov

  Karpov Gearhead

  Tuli vielä tästä tyhmä kysymys mieleen. Jos ton putken nysän katkoo niin bensako tulee sieltä yli sitten kun tankki täynnä? Ja huurut haisee auton alla?
   
 4. Sierra

  Sierra Gearhead

  Ei ole koskaan itsellä yli tullut, vajaan 10 fleetsiden kokemuksella.
  Siltä kohdalta tankin katosta poistuu kyllä ilma, mutta molempiin päihin jää vielä hyvät ilmataskut, joista sit tasaantuu liikkeelle lähdettäessä.
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Onkos tää pilli tankkilaitteessa? Kun täyttöputken pillihän on integroitu vai hoitaako toi sen asian? Vai mihin se toinen pää menee, että katkomisella saadaan hyöty mitä ilman ei saada?
   
 6. Sierra

  Sierra Gearhead

  Juu, siinähän se näkyy kun pumppupaketin nostaa pois.
   
 7. Karpov

  Karpov Gearhead

  Niin eli siis pumppupaketti pitää irroittaa, päältä sitä ei voi katkaista/ei ole siinä?  Tota lavan irrotusta pähkinyt, ei oikeen mahiksia kummoiseen rekkiin tai apuvoimia. Kurkein alle ja näyttäis, että tankin päällä oleva tukirauta ainoa koholla oleva. Eli jos takapuskurin irroittaa ja renkaat taka-akselista, estääkö mikään muu lavan taaksepäin vetämistä runkoa pitkin kuin tuo tankin päältä menevä poikittaistuki?
   
 8. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Etuteunassa saatto olla jotkut tuet, jotka pitää saada täyttöputken yli.
   
 9. Karpov

  Karpov Gearhead

  Se hoitunee samalla jos etureunaa nostaa kuitenkin, että saa sen tankin tuen yli? Ja sitten kun se on sen 40-50cm hytin seinästä irti niin liukuisko sitten taakse asti? Vois jättää siihen suht taakse pitoon ja renkaat vaikka alle. Työn jälkeen sitten vetää takaisinpäin ja nostaa taas tuon kohdan yli?
   
 10. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Omat lavat oon nostellu etukuormaajalla, niin ei oikeen osaa hahmottaa sitä tuohon suuntaan..
  Oiski siinä lähellä traktorinomistajaa jonka sais pikaseen nappaamaan lavan pois?
  Tai kolme kaveria?
  Datsunin lavan sai kahdestaan nostettua pois..:D
   
 11. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Sen lavan nostaa yksinään toiselta sivulta ja pölli väliin. Tarvii irrottaa vaan toisen puolen pultit, takavalojen liitin, täyttötorvi ja sen maajohto. Toisen puolen pultit vähän löysään.
   
 12. Karpov

  Karpov Gearhead

  Toiselta puolelta juu mutta entäs toiselta? Haluan sinne hyvin tilaa ährätä eli siksi pitäs saada se vallan pois.


  Nostoapuja ei ole
   
 13. Catrik

  Catrik 3rd gear

  Itse nostin oman lavan paikoilleen ketjutaljalla joka oli hallin kattotuolissa kiinni. Kattotuolin tilalle voinee soveltaa myös ison puun, pakettiauton katon tms ja puusta rakentaa jonkun virityksen jatkeeksi ja ajaa auton pois alta. 1000kg halppis talja on n. 50e.

  Pois se otettiin moottorinostimella, mutta se oli aika hankala renkaat ja takapuskuri paikoillaan. Ne pois ja laskee takapään niin alas kuin mahdollista niin pitäs olla aika iisi homma. Pitkälavaista ei varmaan enää yllä moottorinostimella ottamaan.
   
 14. Karpov

  Karpov Gearhead

  Joo noinhan sen sais tai vaikka A - kehikon tekemällä.


  150-200kg painoiseksi tota usassa arvioitiin joten ei se mahdotonta nostinta tarvi vaan yksin ei ton kokosta laatikkoa hevin nosta väkevämpikään.
   
 15. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Eihän siellä toisella puolen oo oikeen mitään mitä ei sais alakautta. Voi tietty tehä puoli kerrallaan.
   
 16. Karpov

  Karpov Gearhead

  Senverran oon mukavuuden halunen ja ilonen lavan irrotusmahdollisuudesta etten halua runkoa hitsata alta tai välistä. Monessa autossahan olis pakko, mutta tossahan hytistä taaksepäin on sentään runkoon käsiksi pääsy tehty vaivattomaksi lavan suhteen.


  No toki nyt tämänkin tilaisuuden kanssa on ongelma mutta kyllä se pitää ratkoa mieluummin
   
 17. Anza

  Anza 3rd gear

  Onnistuu yksin lavan pois ottaminen. Pultit ja muut auki. Tunkkaa sen verran lavaa ylös että saa riittävästi kakkosnelosia rungon ja lavan väliin liukupaloiksi. Pukit akselin alle ja renkaat pois. Sit vaan vetää lavan rungon päältä pois. Joko kuormalavojen päälle, tai mulla oli putken päihin navat hitsattuna joissa auton renkaat. Sain sillä konstilla siirreltyä lavaa pihalla yksin. Ja samalla tavalla lava takas rungolle.

  Jos lava painas ehkä sen 150kg ja lavan toinen pääty nojaa runkoon, ei siitä jää kun 70kg nosteltavaa.
   
  Gary Grand ja Karpov tykkäävät tästä.
 18. arska 77

  arska 77 1st gear

  On kilohinta kohdillaan 85€ kpl
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 19. Valkoselkätikka

  Valkoselkätikka 1st gear

  Osaakos kehäketut sanoa mikä mahtaa subus olla kun nyt kesähelteillä on ollut tapana tehdä niin kun on pitkä ajomatka takana ja seisoo hetken ni ei tahdo enää startata. Ja jos starttaa niin ei tahdo pysyä käynniSä, ei kaasulla eikä tyhjäkäynnillä. Käy pienen joskin jokakerran yhtä pitlän ajan, noin minuutin.
  Aikasemmin teki satunnaisesti sitä kerran kuussa että sammu kesken ajon mutta aina lähti käyntiin, nyt kuumilla tuntus jotenkin kuumentuvan. Yönyli kun se seisoo saa taas seuraavana päivänä ajaa normaalisti. Ja nurkkaajossa ei ole ollut ongelmaa.
  Polttoainepump ohjausboxinkin vaihdoin tuossa uuteen muttei sekään auttanut. Outo homma vain kun tosiaan yönyli seisottaminen auttaa, tai ainakin tähän asti on auttanut, näkee huomena taas lähteekö..
   
 20. tst

  tst 3rd gear

  Syöttöpumppu ehkä väljä, kokeile jäähdyttää sitä ja starttaa sitten.
  Onko boksi nyt viileämmässä paikassa?
   

Kerro tästä muillekin!