Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. ViLU

    ViLU Gearhead

    Varmaan kännispäiten kirjotellu, mulla olikin ton SM465 perässä NP241C jakoloota. Piti tänään vaihtaa siihen uudet öölit sisälle, mutta kun otin propun pois niin tuli muutama ruokalusikallinen ööliä. Ihan jees, ties kuin kauan ollu tyhjillään edellisillä omistajilla :-?

    Vieläkin kysymys auki, eli onko nyt sitten ton SM465/NP241C välissä joku naarasholkki?

    Sitten vielä semmonen "pikkujuttu", että -89 Suburbanin perästä löytyy käkikellolukko, mutta siitä puuttuu se lukituksen tekevä kynsihässäkkä kaikkine hilppeineen. Mahtaakohan niitä hilppeitä saada erikseen vai pitääkö ostaa kokonainen lukkomurikka? Murikka on 10bolt 8,5".
     
  2. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    eli tuohon mun koneen lämpömittari ongelmaan...

    minkä kokoista on vesiletkut noissa? jos nyt vaan ostais ylävesiletkuun asennettavan mittarin, ni sais edes jonkinlaisia lukemia tietää... mitäs pitää ottaa huomioon asennettaessa sellaista gmc:n?
     
  3. Ombo

    Ombo 1st gear

    Vilu: Mulla on saman ikänen Blazeri samoilla hilppeillä kun sun subbe, ja tekee samoja temppuja. Mulla noi loppu ihan sillä että "opetteli ajamaan". Alussa nyki ja ryki sekä tyksytti niin helvetisti, mutta aikaa myöten niitä ei enää tule. En tiedä onko täälläkin sitten samaa vikaa, mutta ihan ajokäyttäytymisellä nuo oireet sai loppumaan.

    On muuten kohtuu tönkköä toisinaan ajella tolla SM465:lla... :rotfl:
     
  4. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Mitä jos Raimo menisit ja kattosit ihan ite minkäkokoiset ne vesiletkut on... :odroll:. Jokuhan on voinu vaihtaa ne jo moneen otteeseen eikä välttämättä oo enää alkuperäisen kokoiset.

    Minkä takia pitää viritellä jotain tarvikemittareita, eikö olis helpompaa kattoa mikä vika omassa mittarissa? Ite ensimmäiseks vaihtaisin sen anturin, aika tyypillinen vika noin vanhassa autossa. Maksaa ehkä kympin uusi. Mainitaan nyt vielä että se mittarin anturi on siinä tehostimen pumpun lähettyvillä, laturin "alla".
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei ole mitään holkkia tossa välissä vaan ihan sama tsydeemi kuin tomaattiversiossa ja vieläpä sama boori kuin 400/4L80E toosissa.
     
  6. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    viitti huvikseen irroitella vesiletkuja ja katella sisähalkaisijaa... mutta kai sen nyt suunnilleen saa tietää ku mittaa päältä.

    se voi olla myöskin sitte katos sähkövika, mutta pitänee etsiskellä anturi...

    niin ja mistäs kohdalla mahtaa löytyä huohottimen putken pää?
     
  7. ViLU

    ViLU Gearhead

    Taitaa olla siis vaan ominaisuus tolle kombolle. Kyllä mä sillä ilman nykymisiä osaan ajella, mutta se nylpytys vaan kertaantuu, kun pistää ryömintä ykkösen ja hitaan nelivedon. Tietty jos on vetoa esim. ylämäki niin se ei nyi, mutta kun ajaa tasamaalla hitaasti niin nykiminen on voimakasta.

    Tietty kaikkeen tottuu, auto kun ei ole mulla vielä ollut montaa kuukautta... :)
     
  8. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Nyt on ilmastointi täytetty ja kyllähän se kompura käy nyt pitkät pätkät yhtä soittoo. Alle 500grammaa oli ainetta jäljel ja nyt tuli se 1.93kiloo. Kylmääki pukkas kiitettävästi, sellast reiluu kolmee astetta.

    Jakolaatikon öljytki tuli vaihdettuu, oli siel sentää vähä enempi jäljel mitä vilul mutta litran toiki oli vajaa.

    Takaperään vaihdoin imuttamal pari litraa kun ei ollu poistoproppuu, mistä selvii et mikä tuumane perä tuos on että tietää hakee uuden tiivisteen?
     
  9. kojo

    kojo Gearhead

  10. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

  11. Sulkava

    Sulkava Gearhead

    mitkä mutterit?

    Tahoe + Yukon 6-pulttiset

    mitkä mutterit... -- kierre + nousu????
     
  12. Ama83

    Ama83 1st gear

    Kenelläkään kokemuksia Malatesta Kobra Trac NT renkaista? Kulutuskesto, ajettavuus tiellä, pito lumella ym.?
     
  13. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    http://www.ssdieselsupply.com/images/pr ... 200842.jpg

    jos on tommonen konehuoneessa ja se letku menee imuputkeen... ni voisko sen siirtää menemään koneen alle maahan suunnattuna? mitä nyt tuolta lueskelin, ni siitä ei vissii kyl oo sen enempää hyötyä... jos tuo on tukossa niin voiko aiheuttaa se huohotusta?

    ja onko koneen päällä imusarjan takana (polttoinesuodattimen kohdalla) mahdollisesti sellaista paikkaa että pystyisi vuotamaan moottoriöljyä vai onkohan polttoaine puolella joku löysällä että vuotaa...?
    ei kyllä ajaessa huomaa eikä polkiessa, että ainaskaan ilmaa vetäis...
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Koetappa pestä sitä mötikkätä esim naftalla tai polttoöljyllä tai vie anopin astianpesukoneeseen :rotfl: .Voipi jopa auttaakkin!
     
  15. AtAi

    AtAi 1st gear

    Aiheuttaa, mulla oli ihan tukossa, niin alko venakopan tiivarit vuotamaan, vanha mötikkä bensaämpäriin likoomaan, ja uus uspartsilta tingattuna 70eurolla... maailmalta saa halvemmallakin.
    Nyt vanha varalla, meni viikko liota liikkuvaksi
    ---------------
    Olipa halvat nämä raybestoksen etupalat partsilla, toivottavasti ei ihan heti lopu... :odroll:
     
  16. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    M14*1,5 näkyy olevan kierre normaalisti. Ja mutterit riippuu sit taas vanteista mitkä autossa on.
     
  17. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    jep, no pitänee vaihtaa se sitten. southwest tradelta ei saa ku vasta reilu viikon päästä, kun ei ollut nyt hyllyssä...
     
  18. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Nykyne crosspipe on iha seula, no marteliukselt pitäis tulla silee versio huomiseks mutta millaset tiivisteet tuoho tulee?
     
  19. mpon

    mpon 3rd gear

    Paljos kustansi uus crossi? :eek:
     
  20. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    about 85e
     

Kerro tästä muillekin!