Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    enpä oo ajatellutkaan tuota hehkun vaihdon vaikeutta,tuli vaan vaihdettua,auto oli nosturilla,osa konehuoneen puolelta ja osa renkas aukosta,ja on turbolla.
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Saattaa vaikuttaa onko orginaali ryppy downpipe vai tarvike(paksumpi).
     
  3. 66monaco

    66monaco Gearhead

    pari tuuman korikorotus on, niin välistä kyllä pääsee ja siin ei oo kumilärpykkeitäkään edessä, ja down pipe on orkkis, ainakin näyttää sellaselle :) täytyy rupee dusaamaan tossa iltapäivällä. downpipen kun sais vaik 3 cm ylöspäin ni ei ois ongelmaa...pitää yrittää irrottaa eka turbolta ja koittaa nostaa jos antais ees vähä periks...
     
  4. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Downpipe irti ahtimesta, ja se lämpösuojapeltimikälie irti ni sit tais onnistua takimmaisten vaihto just sieltä pyöränkotelon kautta. Varovasti sitte pyörittelemään hehkuloita irti ettei katkee ja aiheuta aivosärkyä.
     
  5. 66monaco

    66monaco Gearhead

    näin teemme, ilmoittelen mitens onnistui :)
     
  6. 66monaco

    66monaco Gearhead

    tollane kuva löyty netist, mis hyvin näkyy ongelma kohta, eli alasputkea vaan irroittamaan.. :odroll:
    [​IMG]
     
  7. Broadspeed

    Broadspeed 1st gear

    Kyllä nuo kolme etummaista lähti, sen kun ruuvas pitkällä hylsyllä menemään. En irrottanu peltisuojia, kun ne ei olleet tiellä.

    Vielä on tosin 1 vaihtamatta..

    Kyllä tuossa käynnistyvyydessä on nyt jotain häikkää.. Äsken koitin käyntiin, niin ei oikein edes yritä.. Pakkasta max 2 ja ei roikkaa lähellä :odroll: Muutamalla pytyllä yrittää. Palamattoman diisselin katku tulee putkesta :odroll:
     
  8. kojo

    kojo Gearhead

    KAnnattaa mitata että niille hehkuille tulee ihan oikeasti virtaa, ne kaikki piuhat on niitä fusible linkkejä, voi olla ohmimittarillakin mitaten ehjiä, mutta virta vaan ei kulje kunnolla.
     
  9. 66monaco

    66monaco Gearhead

    nonniin hehkut vaihdettu. pitää muuten mitata piuhat viel! olikin helppo homma, meni 45min yhteensä. otin yhen suojan vaan pois, helpotti vähän hommaa kuten kuvasta näkyy :) hommaa helpotti sekin että hehkut on ilmeisesti muutaman vuoden sisään vaihdettu, lähti meinaan helposti auki. lähinnä vaihdoin hehkut siksi että kun on lueskellut että näissä hehkut ei kestä ja aattelin että ehkä hyvä nyt kuitenkin talvea varten laittaa uudet..ja varsinkin kun tilasin ne samalla rockautosta kun muutakin osaa tilailin niin ei ne paljo maksaneet :wink:
    [​IMG]
     
  10. 66monaco

    66monaco Gearhead

    ja vielä sellasta et mistäköhän vois tulla ajossa sellanen kaasun mukaan ääntävä "sirkutus" ääni? kuullostaa et tulis jostain kuskinpuolelta, tulipellistä päin... tosiaan ääni muuttuu kun antaa kaasua, oli puolen välin kaasun sitä ei enää kuulu, ilmeisesti kun muu melu nousee... tulee lähinnä 1000-1700 kierrokses välillä ja vaan ajossa...outoa... :)
     
  11. Sierra96

    Sierra96 2nd gear

    Mie vaihdoin syksyllä kaikki hehkut. Apparin puoli on aika hankala mut kaikki vaihdoin. Apparin takimmaisen sain vaihdettua yläkautta. Erittäin hankala.
    Ei korotuksia, turbo ja luultavasti alkuperäinen yhdysputki.
     
  12. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Voisko kyseessä olla hiljalleen antautuva pakosarjan tiiviste?
     
  13. juhis_90

    juhis_90 2nd gear

    Mulla sirkuttaa egr:n solkku kuskinpuolen venttiilikopan päällä. Se on se takimmainen solenoidi.
     
  14. juhis_90

    juhis_90 2nd gear

    Mistä mahtaisi saada ohjausakseliin kunnon nivelen siihen simpukan puoli päähän? On nimittäin aika väljänä molemmat ohjaus akselin nivelet..?
     
  15. j_n

    j_n 3rd gear

    Mulla kylmällä koneella (kylmällä ilmalla) sama muuten, paitsi että omaan korvaan kuulostaisi tulevan apparin puolelta. Alta kilometrin ajon jälkeen ääni häviää..
     
  16. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Nelikko päällä vai ilman?
     
  17. nova 76

    nova 76 2nd gear

    Hihnankiristimen laakeri?
     
  18. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mulla ei oo egr:ää.. takaveto päällä... moottori remppa tehty kuulemma 2010 ni luulis pakosarjan tiiviste olevan ok...pitää kuunnella jollain kepillä se hihnakiristin...
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Se hevetin jonninjoutava alipainepumppu se .Heivaa mäelle,osta lyhyempi hihna ja tee turbo master!
     
  20. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Muuttuuko se mekkala ajonopeuden mukaan vai enempi kierrosten mukaan?
     

Kerro tästä muillekin!