Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mitens muuten näissä on noitten pitkien kanssa, kuuluuko lyhkästen sammua kun laittaa pitkät päälle?? mulla niin tekee ja mielellään tekis sellaseks kans että palais myös lyhyet kun palaa pitkät....
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Sammuu alkuperäisissä pitkien päälle laitettaessa...Reileistyksen yhteydessä kannaatta muuttaa palamaan yhtäikaa.
     
  3. ToniR-

    ToniR- 2nd gear

    Kukasse viimeksi o vaihdellu tuota apulaitehihnaa tollasee 94vm kikkareesee ilman alipainepumputinta? et onks toi 6x2550 hyvä vai joku lyhyempi, mikä? tarttis tuo pumppu täs lähiaikoina heittää skutsii tuolt pyörimäst. sit toi naftasutiki vuotaa ni onks toi orengas mikä tuolla ekal sivul on niin oikea koko 47,3 X 2,62 NBR70. tekis sit samal ton feed the biistin.
    Mitäs katsuri tykkää, itekki funtsinu samaa ku alkaa toi releistys olee ajankohtane, valot sammuilee itsekseen ja valokatkasijaan ku koskee ni polttaa näppinsä. :lol: kaikkee kivaa tällee jouluks. :poff:
     
  4. 66monaco

    66monaco Gearhead

    juuri kysyin itse samaa :) ekalla sivulla on koko. 6x2530...kahalta lyöty 2535 kokeilen sitä. us partsis ei ole kuin 2524 tai 2550
     
  5. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mennäänkös esim tämän mukaan myös kun laittaa xenonit ja haluaa että lyhkäset ja pitkät palaa samaan aikaan?
    http://audi.humanspeakers.com/headlight-simple.htm

    edit: löyty myös "ohjeita" että vaan maadottaisi lyhkäsillä olevan keltaisen johdon? myös diodi virityksillä tehty ja näköjään pitkien kytkimeltä sisältä liittämällä 2 piuhaa... miten kytkisitte releet(lyhkäset xenoneilla) ja että saa palamaan lyhkäset ja pitkät yhtä aikaa?
     
  6. tst

    tst Gearhead

    Näkeekö sen kengän leveyden jostain rumpua irrottamatta? Tuos rummus lukee että 331442 ja max dia 13.09 ja sitten oli ehkä 1K124 teksti vielä.
    Tuonnäköinen rumpu:
    [​IMG]
     
  7. tst

    tst Gearhead

    Mä laitoin ysitonnisen saabin remmin 6PK2553
     
  8. raimo3500

    raimo3500 2nd gear


    kyllä kyllä... voi olla moni muukin huomannut, mutta kun tosiaan wiki ei toimi ja siirtyikö fsd.foorumit johonkin muualle vai pois käytöstä kokonaan?
     
  9. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Helpoin on ottaa lyhkäsien ohjaus releelle suoraan valokatkaisijalta (se mistä käännetään valo päälle).
     
  10. juhis_90

    juhis_90 2nd gear

    Laitatko ihan suoraan linkin mistä hommasit valot? :)
     
  11. 66monaco

    66monaco Gearhead

  12. 66monaco

    66monaco Gearhead

    niinpäs teenkin! mulla jo valmiiksi edellinen omistaja ryöstänyt ohjauksen sumareille sieltä! :) siihen vaan kaikki releet vierekkäis järjestykseen akun viereen
     
  13. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Omaani tein just vähän aikaa sitten noita valojen releistyksiä ja muutin tuon kytkennän. Kyseessä siis tuo allekirjoituksen GMC. Purin ratin ja sen takana olevat muovit irti, sekä koko sen viiksen irti. Siitä viikselle tulevasta liittimestä etsin valokatkaisijalta tulevan johdon sekä puolikkaille lähtevän johdon ja yhdistin ne. Sitä katkaisijalta tulevaa johtoahan ei siis jätetä irti, vaan sen "kylkeen" liitetään se vaihtimelta/viikseltä puolikkaille lähtevä johto. Näin ollen puolikkaat palaa aina kun valokatkaisin on päällä-asennossa ja viiksi ohjaa ainoastaan pitkiä.
    Toinen vaihto-ehto olisi ollut jalkatilassa rattiputken juuressa olevasta isosta liittimestä etsiä nuo samat johdot, mutta ainakin tuossa omassa siihen liittimeen käsiksi pääseminen on kovin hankalaa. Vanhemmassa mallissa tuon liitoksen voi tehdä rattiputken juuressa, kun siellä on erikseen valonvaihtimelta tuleva liitin.
    Releistykset tein ajovalojen taakse, siten että alkuperäiset johdot ohjaa releitä. Joka valolle laitoin oman releen ja akulta suoraan vedin 4mm2 johdoilla virtaa ja maata joka releelle. Nyt kun on vielä lisäpitkät keulalla, niin yhteensä siellä on 6relettä valoja varten.
     
  14. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Vittu meinas joulukuusenryöstöreissu mennä vituix kun taas kerran etujortaanin boorit meni sileex :rotfl: .
    Tempasin putkesta taas 3senttii pois, enää ei oo varaa vaan pitää väsätä uus ennen ensjouluu, viimex hajos viime jouluna.
    [​IMG]
    Se on toi naaraspuoli mistä boorit antautuu :soosoo: .
     
  15. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Itä-Savon katsastuksesta kun tuota kysyin, niin olivat sitä mieltä ettei mikään laki sitä kiellä että puolikkaat palaa yhtä-aikaa pitkien kanssa. Niitä umpioita, missä palaa vain puolikkaat, niin niitä ei myöskään oteta huomioon referenssilukua laskiessa.
     
  16. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Eikös tohon menis melkein samalla vaivalla joku rajumpi liukukin?
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Perkele kyllä mutaraaseri melkoisista paikoista käy kuusensa hakemassa.Meikä on on huudattanut nyt parina viikonloppuna aika paksuissa lumissa ja paskoissa maastoissa lähes konetta kiehumispisteeseen saaakka ja onneksi jordaani on kestänyt.Mutta tosiaan kun toi kardaani on käsissä niin heppoiselta näyttää mörkön alustassa.
     
  18. 66monaco

    66monaco Gearhead

    tuuninki umpiot ja releet asennettu. nyt toimii pitkät ja lyhkäset yhtä aikaa. otin katkaisijalta herätteen. eipä noikaan kummoset ole, mutta siistimmat kyllä mitä edelliset. kiinan xenoneistä palo poltin jo ekalla sytytyksellä :D odotettavissa jotain moista olikin kun halavalla sai :) ja perskeles en sitä oo tienny että gmc:n ja letukan kulmavilkut ei oo samanlaisia! toi sarja on meinaan letukan ja perskeles kulmavilkut ei käynytkään! ajovalot ja alavilkut kävi... noo pitää tilailla uudestaa... eli jos joku haluais kuvan kaltaiset 4kpl kulmavaloja letukkaan niin olutlavalla saa hakea :D
    [​IMG]
     
  19. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Sul on paljon uudempi vehjes :poff: .
     
  20. ajw

    ajw Gearhead

    joku tätä aina välillä kyselee jotta mitä 5,7tbi kuluttaa niin laskeskelin tuossa joulukaffereissun 215 km kulutukseksi 16,2 l/100 km. mielestäni ei mitenkään paha subben kulutukseksi. nopeudet välillä 60...100 km/h, koko matkan 2x aik + 6x napero päällä, takaisin tullessa vielä takaloosteri TODELLA täyteen tungettuna ööö...lahjoista ;-) ja kakuista suun muusta mitä sukulaiset mukaan keksivätkin laitellla!

    Rauhallista Joulua kaikille subbe+pickup kuskeille perheineen!

    ps. oliskos ensi kesänä joku kokoontumisajo johon voisi porukalla pistää subbe rivin pystyyn?!
     

Kerro tästä muillekin!