Chevy transport 3.4 vm2000

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Pbroder, 1.8.2018.

  1. Pbroder

    Pbroder 1st gear

    Moottori käy hyvin tyhjäkäyntiä mutta kun kaasua painaa niin alkaa röpöttämään/puutuu mutta kun ottaa massamittarin piuhan irti niin käy hienosti. Nokka-akselin asentoanturi, tulpat, piuhat ja kaasuläpän asentoanturi vaihdettu. Bensan suodatin myös vaihdettu. Vikakoodeja en saa mitään motonetin obd2 lukijalla
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Saatko toista massamittaria lainaan? Syy vois olla siinä. Toisaalta varaohjelma (mikä aktivoituu kun otat töpselin pois) voi korjata jonkun muun syyn aiheuttavan vian. Massamittari silti vahva veikkaus.
     
  3. J.J

    J.J Gearhead

Kerro tästä muillekin!