Chevy Van -90 6.2D hehkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JPT, 28.3.2007.

  1. JPT

    JPT 1st gear

    Ei lähe vani kuumana käyntiin noin puolesta tunnnista kahteen sammuttamisesta.. Miten ootte kytkeny katkaisijan hehkuille et pystyis hehkuttaa vähän pidempään.
     
  2. caminoss

    caminoss 1st gear

    Hehkut päälle

    Laita sellainen vanhanaikainen, irrallinen startin solenoidi siihen hehkujen rinnalle. Sisälle painonappi ja solenoidista johto alkuperäisen hehkureleen lähtöpuolelle. Sen jälkeen voit hehkutella niin kuin haluat, kunhan laitat tarpeeksi paksut johdot siihen lisäreleeseen. Ja katsot että vanissasi on G60 hehkut, muut ei oikein kestä ylimääräistä hehkuttamista.
     
  3. ryti

    ryti Gearhead

    miten tuo voi hehkuista olla kiinni toi käyntiinlähtö?
    itellä ees 30 pakkasessa ei vielä hehkuta puolentunnin seisonnan jälkeen.
    ja jos sulla on kaikki paikat siinä kondiksessa nii normaali ~8sec hehkutus kyllä riittää.

    vaan jos tarkoitat erikseen tota käyntiinlähtöö nii startissa voi olla toi vika,mulla ainakii 5.7d teki just tolleen ja siinä stertti oli yltäpäätä öljyssä(meinaan sisäpuolelta) putsasin sen ja vaihdoin uuden solenoidin niin ongelma hävis.
     
  4. JPT

    JPT 1st gear

    Startti, akku ac delco, hehkut ac delco 60g, siirtopumppu, pa- suodatin ja hyvin pyörittää ja lähtee käyntiin kun moottori jäähtynyt tarpeeks ja alkaa hehkuttaa...eli noin kahden tunnin päästä. Melkein puol miljoonaa ajettu väljä moottori.
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Hehkureleen virta kulkee ekaks lämpötunnistimen kautta ja siitä releelle. Ohitin ite just ton lämpötunnistimen ja pistin väliin 10Ω vastuksen ja nyt hehkuttaa aina aabaut 20sekkaa kun noi g60 tapit on hitaanlaiset lämpeämään. Tollanen etukammiopannu pitäis aina hehkuttaa käytiin niin ei tule kansivammoja niin paljon!!
     
  6. JPT

    JPT 1st gear

    Siis vasemman sylinterinkannen päässä olevaan lämpötunnistimeen...?
     

Kerro tästä muillekin!