chevy van brake valo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mikuu84, 2.9.2011.

  1. mikuu84

    mikuu84 3rd gear

    elikkä vanissa alko brake valo vilkkumaan 3nopeaa ja pysähdys ja niin se jatkuu niin kauan ko on virta päällä, mistähän vois lähteä vikaa hakemaan? aikasemmin se palo kokoajan. auto on 6.2d -90
     
  2. Rubbermunk

    Rubbermunk 1st gear

    Sama vika Fleetsidessä!!

    eikö kukaan tiedä ratkasua tähän???
     
  3. puusilmä

    puusilmä Gearhead

  4. vivianan

    vivianan 1st gear

  5. hangover

    hangover 1st gear

    -90 bensavanissa valo syttyi muistaakseni seuraavista asioista:

    Alipaine tehostajalla liian pieni (ei välttämättä ole ALKUPERÄISESSÄ dieselissä, koska saattaa olla hydrobooster, eli ohjaustehostin tehostaa jarrut)

    Jarrupiirin (taka) paineanturi, sellainen rautainen osa pääsylinterin alla, johon menee jarruputkia.

    Lieneekö tossa se takajarrujen "abs" (Voi lukea jopa rek.otteessa) joka ei anna takapyörien lukkiutua, voisiko siinä olla jokin häiriö, johto irti, tms. Ko. palikka löytyy kun kurkkii pääsylinterin vierestä alaspäin. Nopeusmittarikin on sähköinen tässä mallissa, koska käsittääkseni tietokone tunnistaa näin ajonopeuden.

    Toi vilkuttelu viittaa muistaakseni vain häiriöön. Kattele onko johdot paikallaan/ehjiä, nestettä riittävästi, ei ilmaa, jne. Mitään jarupalojen kulumisilmaisinta en ole koskaan noissa nähnyt.
     
  6. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Ei ollu samasta aiheesta tuolla aikasemmin viskattu linkki, kun siinä oli miun käsittääkseni ainakin eri koodi...

    Code 3 Pressure Dump Valve or ECU The dump valve is stuck open or the ECU is faulty.

    Eli tuommonen on vikakoodi, älkää kysykö mitä se meinaa ja miten se korjataan! :D

    http://cash4thebank.tripod.com/id13.html << tuolta löyty
     
  7. hangover

    hangover 1st gear

    Eiköpäs tuo dumpvalve ole just siinä takajarrupiirissä, pääsylinteristä lähtevää putkea kun seuraa jonkin matkaa. Toimiiko autossa takajarrut? Putki poikki tai ilmaa? Tai sitten siitä on johto irti.
     
  8. Rubbermunk

    Rubbermunk 1st gear

    Hyviä neuvoja, ,mutta mulla ihme kyllä valo sammui kun otin n. minuutiksi absi poksista johtojen liittimen irti ja painoin vaan takaisin paikoilleen?? Tiedä sitte onko pysyvä korjaantuminen??
     
  9. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Jos siellä on ollu joku kontakti häiriö vaan ni varmaa onkin pysyvä, jos on oikeesti vikaa ni eiköhän se sinuu vielä muistuta :wink:
     
  10. audiq

    audiq Gearhead

    Astrosta otin saman liittimen irti useammankin kerran, mutta ei auttanut. Huollossa tuli puheeksi tuo valo ja asentaja otti saman liittimen auki ja suihkutti CRC:tä siihen, niin valo sammui, kun muistaakseni käytettiin vielä toista liitintä irti, joka tyhjensi boksin vikamuistin. Tuskin se pysyvä korjaus on, mutta 18 vuotta tuolla CRC-käsittelyllä on kuitenkin nyt menty.
     
  11. Rubbermunk

    Rubbermunk 1st gear

    Joo tilanne muuttu nyt niin sen jälkeen kun irrottelin liittimiä että valo syttyy vasta muutaman minuutin ajon jälkeen kun ennen paloi heti lähtiessä. eikä auttanu CRC asiaan. ??? pakko kai alkaa käymään läpi että onko vuotoja yms. vikoja järjestelmässä. ei kyllä ajossa huomaa puoltamista tai muuta
     

Kerro tästä muillekin!