Chevyn kutonen + oil distributor

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja rodhot, 3.6.2005.

  1. rodhot

    rodhot Gearhead

    Pitäis käynnistää tollanen 30 luvun chevyn kutonen. Lohkon vasemmalla sivulla on öljyn "jakokappale" jossa on kaksi lähtöä ja lohkon perällä yksi tulpattu(laakerille,öljypohjaan?). Onko alunperin tarkoitettu putkitettavaksi jakokappaleesta perälle? Ainakin yksi lähtö on tarkoitettu mittarille.

    Tuolta löytyy kuva!
    http://i7.photobucket.com/albums/y278/k ... roitin.jpg
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    En osaa just tähän hetkeen antaa vastausta mutta pienenä vihjeenä Pietarsaaren kaupunginkirjastossa on mainio kirja nimeltään "Chevy Six" paksu kuin mikä ja kaukolainalla pitäis saada mihin päin suomea tahansa.. Ja siinä on asiaa just -30 luku chevyn tekniikasta!
    Itellä myös tallin lattialla lojuu -39 chevyn täydellinen rivikutonen mutta sinne tallille on 100km matkaa ettei ainakaan viikkoon pysty vihjeitä antamaan mutta jos tästä vähä apua edes..
    :odroll:
     
  3. rodhot

    rodhot Gearhead

    Kyseisten liitäntöjen väliin tulee ilmeisesti ohivirtasuodatin?
     

Kerro tästä muillekin!