Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 12.4.2012.

 1. mikkoP

  mikkoP 1st gear

  Onko porukoilla kokemuksia noista Chrysler 300C mallin farkuista? Kutakuinkin 2007 ja siittä tuoreemmat.

  Mahtaako olla kestäviä kamppeita... Ainakin ulkomuoto on aika hyvännäköinen... Sisustasta jotkut moittineet jotta "halpa muovilelu"...

  Mutta sama sille miltä se näyttää... Enemmän nyt kiinnostaisi tuos kestävyys... Kun taitaa olle mesen tekniikalla ;).
   
 2. jusi99

  jusi99 Gearhead

  Kattila kestää isältä lapsen lapsille.
  Muuten samat ongelmat kuin "eemeli" ja "ässä" mursuissa, koiranluut ja muut etupään nivelet. Sisustan muoviosat samaa ulostetta kuin muissakin.
  Ajokokemuksia 2,7 v6 - srt8. Eipä tuosta nyky auto paljon parane.
   
 3. ari2004

  ari2004 Gearhead

 4. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  tollasella ajellu vuodesta 2007 asti muttta hemillä, ei tähän mennessä ainakaan vielä mitään vikaa eikä yhtään niveltäkään ole alustaan vaihdettu tosin kilometrejäkin vasta 63 000 km -ai niin etulevyt päivitin EBC:n uritettuihin keraamisilla paloilla. Noissa dieseleissä niitä swirl-moottori ongelmia, kait ilmenee noin sadan tuhannen kilometrin paikkeilla ja on aika kallis remontti mut dieselimiehet osaa siitä kertoa paremmin.
   
 5. sikaprice

  sikaprice 3rd gear

  oon muutamilla tollaisella ajannut, 2.7, 3,5 ja dieselillä.

  kuten joku jo sanoi niin: "Eipä tuosta nyky auto paljon parane." on todella mukava menopeli ja siistin näköinen! pehmeetä ja hiljaista kyytiä tyylillä!

  se 3,5 on hihnalla ja muut sitten ketjulla. pitää itse viellä pari vuotta venttaa että noita hemejä rupee saamaan parempaan hintaan! tai sit pitää kysyä palkankorotusta :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!