Classic Motorshow 5-6.5.2018 Lahti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 2.4.2018.

 1. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Eipä tullut kuvaa otettua, mutta hienosti oli suoraa peltiä muotoiltu pyöreään muotoon... Ei hätäilevän ja työtunteja laskevan peltisepän työmaa:eek:
   
 2. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

  valpas ja tinareki tykkäävät tästä.
 3. dtc

  dtc 3rd gear

  tinareki tykkää tästä.
 4. buickadi

  buickadi Gearhead

 5. 1320

  1320 Gearhead

  Hyvä näyttely oli Lahdessa taas kerran, sunnuntaina tuli käytyä niinkuin viime vuonnakin. Ei siellä nyt mitään pahaa tungosta ollut, mutta mun mielestä sunnuntaina oli ainakin enemmän porukkaa kuin viimevuonna. Jokatapauksessa tässä näyttelyssä on ollut kiva käydä, kun tää on aikalailla ainoita tapahtumia, missä näkee vanhoja Euroautojakin vuoden aikana. Ja parkkiksella on kanssa hyvin katseltavaa. Ensi vuonna siis uudestaan.:odwink:

  Ja jos joku jaksaa vielä katella, niin tuollakin on kasa kuvia. https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Classic+Motor+Show+5.-6.5.2018/
   
  Pertti K tykkää tästä.
 6. ata

  ata Gearhead

  splitti ja valpas tykkäävät tästä.
 7. valpas

  valpas Gearhead

 8. JC5IEDM

  JC5IEDM 3rd gear

  Tuo punainen? Trafin tietoja, näitä kuvia ja googlausta yhdistellen se lienee 1968 Bond Equipe, tekniikkana Triumphin 2.0 litrainen suora kutonen ja lisävarusteena valittu ylivaihdelaatikko.
   
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Bond Equipe
   
 10. ata

  ata Gearhead

  Se oli kyllä yksi parkkialueen säväyttävimpiä laitteita, en ollut moista koskaan aiemmin nähnyt ja muidenkin parkkista kiertäineiden kanssa arvailtiin mikä se on... Bond luki parkkimittaritarrassa ja keulassa ja takalasissa monta Triumph-klubin tarraa joten ne antoivat vihjettä. Oli kyllä ihan hieno laite ja mukava sellainenkin nähdä luonnossa.
   
 11. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Autojen arvostuksista ja harvinaisuudesta... Siellä hiihtostadionin kulmalla paistatteli päivää vierekkäin Saab Sonett 2 ja kaksiovinen -59 Caddy.

  Sonettin kakkoskoppaa kait tehtiin yhteensä, mitä? 2000 kappaletta kaikki versiot laskettuna? Cadillac Coupe de Villeä (2d ht siis) vuonna -59 tuotettiin vähän vaille 22 tuhatta, yhteensä Caddyjä syntyi suunnilleen 100K vuodessa...

  Cadillacin ympärillä kamerat räpsyi huomattavasti useammin...
   
 12. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Eli siis käkkälä miellytti ihmisiä jo silloin uutena enemmän kuin saappi;) ihmekkös tuo, se sonetti ei oo kyllä mikään muotoilun helmi
   
  cdv70 ja Kylmit tykkäävät tästä.
 13. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Totta . Pieni valmistusmäärä kertoo yleensä aina sen, ettei autoa huolinut kukaan edes uutena
   
  cdv70 tykkää tästä.
 14. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  No ei se nyt ehkä ihan noinkaan aina mene. En ainakaan usko, että esim. "buickadin" kuvissa näkyvää (rintamalta aamupäivävapaata saanutta) -41 coupe-Cadillacia ei olisi halunnut kukaan, mutta ehkä kaikilla halukkailla ei vain ole ollut siihen varaa. Valmistusmäärä 1900 kpl.
   
 15. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Joo ja kyllähän usein myös käytännöllisyys on ajanut mielihalujen ohi, etenkin perheellisillä. Uutena nelioviset on ollut kova sana vaikka 2d:t ja avot oliskin miellyttänyt enemmän silmää
   
 16. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 17. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Muokattu: 12.5.2018
  Desoto57 tykkää tästä.
 18. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 19. jariha

  jariha Gearhead

 20. budweiser

  budweiser Gearhead

  Sokota, mosse, laada, toijota, volkkari, voi pkle mitä paskaa, kasari käyttiksiä..mitä ihmettä nuo ja sana Classic tekee yhdessä. Ei ikinä enää tuohon näyttelyyn.
   
  jarkki82 ja MudMax tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!