Classic Motorshow Lahti 3.-4.5.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Arttu T., 15.4.2014.

 1. SamiL

  SamiL Gearhead

  Lauantaina aamupäivällä nelisenkymmentä tyhjää ruutua harrasteparkissa? Montakymmentä suksiboksiautoa? Muutama kilometri parkkipaikalle? Olikohan kaikki nyt ihan niin?
   
 2. capri30S

  capri30S 1st gear

  Vähän kanssa epäilen asianlaitaa..
  Ja buick55:lle; tänä vuonna pyydettiin esittämään rekisteriote harrasteparkkiin pyrkiessä, eli alle 30v autolla ei pitänyt olla mahdollisuuksia, toki pari poikkeusta itsekin näin, mm. aito B-ryhmän 205T16 pösö siirtokilvillä. ja pari uudempaa B-mantaa, mikään näistä ei närästänyt millään lailla. Niin ja yks suht tuore Lexus, mut siinä oli invalappu lasilla, joten kuuluukin päästä lähelle ovea.
   
 3. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

 4. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Ok,hyvä jos oli näin tänä vuonna,tuota viimevuotta tässä vaan jälkikäteen kritisoin ja luulin että sama peli jatkuu.
   
 5. Lintzi

  Lintzi 3rd gear

  Mä jo odottelinki tätä perinteistä harrasteparkki-itkemistä. :odroll: Kaikkienhan pitäis toki päästä just sillä omalla jeesuksenaikasella helmellä siihen ovien eteen. Taidan ens vuonna jättää oman romun kotio ja tulla vaikka bussilla, ni saa joku marisija senkin parkkiruudun. Mun mielestä nyt toimi järjestelyt hienosti, vaikkakin vähän huvitti se rekkariotteiden kyseleminen jostain -70luvun alun autoista, kai niistä nyt sokeakin näkee otsaluullaan että ikää on riittävästi.
   
 6. SamiL

  SamiL Gearhead

  Minulle se järjestysmies sanoi, että tasapuolisuuden vuoksi katsotaan jokaikisen rekisteriote, koska niin on sanottu. Ei siitä mitään traumaa jäänyt.
   
 7. SamiL

  SamiL Gearhead

  Niinkuin ACS:ssa sai FHRA:n 50€ jäsenmaksulla 30€ lipun, niin täälläkin sai 300€ myyntipaikkaa vastaan 2 ranneketta :lol:
  Mutta vakavasti puhuen, miten tämä hyvin laaja näyttely pystyttiin järjestämään melkein puolta halvemmilla lipuilla ja ilman parkkimaksua? :eek:
  Lahdessa tuli muuten taas kävijäennätys: 19652 kävijää, kahdessa päivässä.
   
 8. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Vihroinkin kotona. Olihan hieno reissu.
   
 9. jknR

  jknR Gearhead

  Se pösö on suomalaisen käsityötaidon näyte, "made in mäntyharju". Ei kyllä ihan pikaisella vilkauksella aidosta erota. Hieno laite kaikin puolin.
   
 10. jaketin

  jaketin Gearhead

  On varmasti eroa Stadin ja Lahden messareiden vuokrahinnoissa. Tuota parkkimaksun hintaa ja miksi se peritään, sitä voi kysyä messukeskukselta ja kaupungilta..
   
 11. sepi-ukko

  sepi-ukko Gearhead

  oli siellä harrasteparkissa astra farkku, joka ei ole 30 v vanha vaan luokkaa 90-luvun lopulta. Mutta oliko se sit näyttelijäasettaja parkis. Se jäi mulle epäselväksi missä se oli, koska olipa samiL checkerin vieress punaisen ristin sprinterikin, joka ei ollut 30 v vanha ja taisi olla uudempi porschekin, mutta haen poppareita niin jatketaan...
   
 12. Raimo Miettinen.

  Raimo Miettinen. 1st gear

  "Suksiboksi-autot" harrasteparkissa saattoivat osa ainakin olla liikuntarajoitteisten. Olen ainakin nähnyt tuollaisia systeemejä, jonne tuolin saa nostettua sähköisesti säilöön.
   
 13. SamiL

  SamiL Gearhead

  Lahden kaupunki muuten peri järjestäjältä kovan hinnan katujärjestelyistä, pysäköintipaikoista ja liikenteenohjauksesta ynnä muista.
   
 14. SamiL

  SamiL Gearhead

  Näytteilleasettajaparkki oli Messukeskuksen takana mäen päällä, paitsi jos tuli harrasteparkin kriteerit täyttävällä vehkeellä.
  Punaisen Ristin autolla saattoi olla jotain tekemistä ensiavun kanssa, mene ja tiedä.
   
 15. dean66

  dean66 Gearhead

  Ajeltiin tuliterällä V60 Volvolla rehvakkaasti harrasteparkin ohi ja suoraa päätä linja-autoaseman vierssä olevalle hehtaarialueelle. 10h parkkikiekkopaikka ja kävely hallille pirteässä aamuilmassa kesti noin 5minuuttia (olen hidas kävelijä)...

  aivan älyttömän hieno näyttely ja erittäin toimiva parkki normikalustolle. jättäkää ne harrasteet kotiin, jos noin ahdistaa se, ettei pääse harrasteparkkiin :D

  -a-
  ps. ja lippuakaan ei tarvinnut jonottaa. FJDC tarjosi tämän riemun :)
   
 16. capri30S

  capri30S 1st gear

  Niin, olihan siellä se replikakin, mutta oli myös aito..
  Molemmista kuvat puhelimessa. Se replika oli ihan hyvin tehty, mutta kun sitä hetken katseli, niin hoksas, että taitaa olla pelkästään etuveto, ja konekopan saranat ja ura oli teipit.. "konehuone" peitelty levyillä ja väliseinät ym. muut, hyvin kyllä oli tehty se replika.
   
 17. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Kuvia : http://makejalava.kuvat.fi/#/kuvat/Lahti+CMS+2014/

  Vaihteeksi vähän viihdelinjalla liikenteessä, kivaa oli hyvässä seurassa.
  Näyttely oli hyvä ja järjestelyt toimivat ainakin meidän kohdalta moitteettomasti, joten eipä jäänyt mitään traumoja mistään.
   
 18. peekoo79

  peekoo79 1st gear

  Ei ollut aitoa vaan kaksi replikaa. :wink: Toinen tosiaan etuveto ja -moottori ja toinen keskimoottorinen neliveto. Etuvedossa kilvet ja nelikossa tarrakilvet. Todella hieno toteutus jälkimmäinen, vaikka moottori on japaniaa niin ei vähennä lopputuloksen arvostettavuutta yhtään.
   
 19. capri30S

  capri30S 1st gear

  No perhana, menin sitten vipuun, kun joku paikalla olleista "tiesi" että olis aito.. :)Oli kyllä hienosti toteutettu!
   
 20. turbofriik

  turbofriik 1st gear

  Kieltämättä nopean vilkaisun jälkeen keskimoottorinen versio vaikutti aidolta, alle ei tullut edes vilkaistua. Täytyy kyllä ihmetellä toteutusta ja sen aivoitusta. "16 VALVE" tekstin jos olis laikkakoneella hionut pois venttiilikopasta.. Ajattelin että kone on vaihdettu kilpakäyttöön jostain muusta. :poff:

  Korostaa kyllä laitteen harvinaisuutta, harvemmin niitä näkee.

  Hyvä tapahtuma!
   

Kerro tästä muillekin!