CRC Jäädyttäjä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Kimmeli, 26.7.2005.

  1. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    ...vai mikä olikaan, kukaan kokeillu tätä uutta ihme mömmöö minkä siis pitäisi jäädyttää ruostunut pultti -40'C ja murtaa ruosteen?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onhan kylmä sprayta ollu jo iät ja ajat.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mutta lieköhän tämä 2 in 1 eli ruosteenirrotin ja kylmäspray samassa? Sitäkin on kyllä ollut saatavana jollain muulla tuotemerkillä aiemmin - kerran kokeilin, mutta en huomannut eroa normaaliin ruosteenirrottajaan. Töissä kyllä asentajat kehuivat. Ko. tuotemerkki ei nyt kyllä tule mieleen.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä se vaan niin on että lämpö se on mikä tehoaa ruosteeseen....voihan sen punaseksi lämmitetyn sitten "säikäyttää" kylmällä, mutta vesi riittää siihen ihan hyvin....
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Juu juu,lämpö toimii, mutta jos onki semmonen paikka ettei pääse lämmittään/hitsaan mutteria. Eikä noita lämmitys vehkeitä ihan joka paikassa ole, puikkokone onneks löytyy iteltä...eli pointti oli se että kannattaako tollaisesta maksaa 12e? :odroll:
     
  6. jukka63

    jukka63 1st gear

    ei,kilikali purkista ei lyödy tehoja.teoriassa saattas toimii,jos sen sais nopeesti sikakylmäks.(kutistuminen)tahtoo vaan toi lämpö siirtyy aika nopeasti ympäröivään kappaleeseen.sen takia pitäis löytyy tehoja.mitä ei purkista lyödy. :(
     
  7. dumbovan

    dumbovan Gearhead

    ihme juttu,mutta kyllä se toimii oon myiny jo muutaman laatikon ja jokku jätkät tulee pelkästään hakemaan juuri tuota kylmäspraytä
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Wyrhillä on ainaki rost off ice
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    On muuten ihan ehdoton aine laakeri asennuksiin.
     
  10. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    Ihan toimivia aineita nuo kylmäirrotusöljysprayt.Menee isoon pulttiin vaan helposti koko purkki...
     
  11. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Itte otin ihan piruuttani purkin Würthin rost of iceä, eli kylmäspray/irrotusöljymikstuuraa, kun sen sain firman piikkiin ostettua. Pirun hyvää ainetta ruostuneisiin alustan pultteihin, ainakin minun mielestäni toimii paremmin kuin normi irrotusöljy.
     
  12. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Toi jäähdytysteho on aika onneton noissa kili-kali aineissa, sopat loppuu kesken jne. R-404 kylmäaineella saa lähes -50c mutta en kyllä alkaa ruuttailemaan ainetta joka maksaa 75€/kilo mihinkään jumiutuneeseen ruuviin.

    Lisäpointtina! Ovat muuten pikkasen myrkyllisiä kaasuja
    R-134a (rottakokeissa syöpää aiheuttavia)
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    ainakin sen CRC:n tarkoitus onkin vain hetkellisesti jäädyttää sitä ruostetta -> halkeilee -> imeytyy irrotusaine paremmin...

    on itsellä toiminu mukavasti, paremmin irrottaa ainakin perusjumissa olevia alustamuttereita/pultteja
     

Kerro tästä muillekin!