Cruise/vaihdelaatikko ropleema

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja DJ_Japeli, 17.12.2016.

  1. DJ_Japeli

    DJ_Japeli 1st gear

    Autona -96 Buick Roadmaster ja ongelma on sellainen, että cruise hyytyy ylämäessä. Tasaisella tiellä toimii ihan hyvin, mutta kun ylämäki tulee eteen niin ikäänkuin laatikko ei vaihtaisi pienemmälle ja vauhti alkaa tippumaan melko vauhdilla. Poljinta kun polkaisee niin vauhti kasvaa ihan niin kuin kuuluukin, mutta cruisella ei jaksa mennä niinkun pitäisi. Jos joltain löytyy kokemusta moisesta niin otan mieluusti tietoa vastaan. Laatikko on se elektronisesti ohjattu 4L60-E.
     
  2. helvetinkat

    helvetinkat Gearhead

    mikäli säädin on mekaaninen vaijeria edestakaisin vetelevä niin purkaisin sen paloiksi ja tekisin vaijerista ja liikkuvista sisuskaluista mahdollisimman herkkäliikkeisiä ja varmistaisin pieteetillä jokaisen johtimen kytkennän.

    tämän jälkeen herkistelisin kaasuläpän toiminnan ja arvioisin, että voisiko palautusjousen voimaa hieman vähentää.

    sitten herkistelisin kaasuvaijerin ja kaasupolkimen mekanismit.
     

Kerro tästä muillekin!