dart 64 ja vinyli katto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Artisti Kurttu, 7.10.2003.

  1. Artisti Kurttu

    Artisti Kurttu 1st gear

    Eli tulipa hommattua tollanen 64 dartti ja kun sain pestyä kaiken pölyn, sammaleen ja muun liejun pois autosta rupesimme porukalla ihmettelemään olisikohan autossa ollut joskus vinyyli katto vai onko joku tehnyt siihen ns "köyhän miehen" vinylin niistä koodeista katoin että auto on ollu "köyhin malli auto on ollu sininen mut maalattu valkoiseksi katolla kulkee 2 pokkausta etu lasin tolpissa listan paikat takana ei näy listan paikkoja. Tarkoitus olisi pikku hiljaa ruveta koppuloimaan autoa entiselleen ja jos siinä on vinyli ollut niin täytyyhän se siihen taas saada.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei varmaan ole ollut vinyyliä, ei ollut noina vuosina vielä käytössä. Sen sijaan toi "rupulimassa" vinyylikatto oli suosittu "lisävaruste". Ja näin jälkikäteen ajatellen, ehkä parempi kun toi oikee vinyyli.
     
  3. Matti

    Matti Gearhead

    itse asiasta en valitettavasti tiedä mitään mutta mulla on 64 4d dart tulossa purkuun,joten jos kaipailet osia niin
    mailaile m.nykanen@luukku.com
     
  4. Artisti Kurttu

    Artisti Kurttu 1st gear

    Siinä on kyllä nyt sellanen "rupuli massa".Sain toisen auton mukaan varaosiksi tässä ei niitä pokkauksia ja listan paikkoja ollut ja kysäisin niistä yhdeltä tutulta dart harrastajalta se vaan meinas et jos on pokkaukset niin on voinut olla vinyli joka ois korvattu sillä massalla. No mene ja tiedä massa taitaa kyllä olla parempi suomen oloissa. Täytyypi ilmoitella sitten kun niitä osiloita rupean tarvitsemaan. Ensin pientä hitsailua pohjaan. Vieläkö noita vanhempia dartteja on paljon liike kannalla ns ehjiä en tarkoita lyttyyn potkittuja raggari versioita. Oma auto vaikuttaisi vielä suora peltiseltä ja on muutenkin hyvässä ryhdissä. On ilmeisesti seissyt viimeiset 20 vuotta enemmän tai vähemmän suojassa.
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Näihin yleensä laitettiin ne "listatkin" katon päälle jotka markkeeras ilmeisesti jotain vinyylin saumoja etu ja takalasien väliin; tekivät kokonaisuudesta ilmeisesti aidomman.
     

Kerro tästä muillekin!